Ga naar inhoud

Sndrrr

Lid
  • Items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sndrrr

  1. 2 minuten geleden, Winterslaapisbeter zei:

    k heb het artikel gelezen, en ik verwijs je door naar wikipedia waar een heleboel al netjes voor je is samengevat. Tuurlijk, het kan dat het virus uit het lab ontsnapt is, maar zeker weten doen we niets en in Amerika zijn ze hard doende om alles, maar dan ook alles, af te schuiven naar China, want dat is politiek veel gunstiger. Dit is een stemmingsmakend artikel en zeker geen rokend pistool.

    Blij dat je het in ieder geval gelezen hebt. Ik beweer nergens dat dit een smoking gun is. Een expliciete veiligheids waarschuwing uit 2018 is op die lokatie en bij dit onderwerp nu eenmaal relevant. De oorsprong staat naar mijn weten nog niet vast. Als er specifieke misinformatie of stemmingmakerij in dit artikel staat dan hoor ik het graag van je.

     

    We kunnen er verder gerust van uitgaan dat alle informatie over de oorsprong van SARS-cov-2 politiek beladen zal zijn en blijven.

    • Leuk 2
  2. De Wasingtonpost.com heeft een interessant artikel over een Amerikaans Diplomatieke cable uit 2018 waarin gewaarschuwd wordt voor veiligheid risico’s in een Chinees lab. Wuhan Institute of Virology.


    Chinese berichten van dit bezoek zijn niet meer online Maar wel te vinden.

     

    Dit lijkt de vraag omtrent de oorsprong van het virus weer wat meer open te zetten. Geen bewijs in dit artikel maar de vismarkt theorie lijkt ook niet waterdicht. 
     

    welk staartje gaat dit krijgen?

     

    als je last hebt van de Paywall gebruik dan https://archive.ph

  3. 18 minuten geleden, OBL-Rien zei:

    Wanneer dit later ook nog eens bevestigd wordt door dubbel blind tests, dan heeft de medische wereld wel een flink misser begaan. Dit heeft het potentieel om heel het dubbel-blind testen te doen 'imploderen'. I.e. afschaffen als verplichte test.

    Hoezo?

  4. 1 uur geleden, Loreen zei:

    Door echter geforceerd positiviteit te gaan zoeken op plaatsen waar dat helemaal niet gefundeerd, of soms zelfs ronduit niet gepast is, ben ik bang dat dat verstorend werkt. Dat het de blik op de werkelijkheid hindert, en daarmee ook de mogelijkheid daar adequaat naar te handelen.

     

    451122E8-9F02-436B-8301-325B9AF0092F.jpeg

    • Leuk 4
  5. AD

    website NIVC nog niet aangepast 22:10 uur

     

    Bijna 500 coronapatiënten op de IC: capaciteit nog ‘voldoende’

    Vandaag belandden nog eens 82 coronapatiënten op de IC. In totaal krijgen 487 mensen met het virus nu de meest intensieve ziekenhuiszorg. Dat meldt de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC). 

    • Leuk 1
  6. 5 minuten geleden, Loreen zei:

    Sorry Sndrrr, ik begrijp heus je goede intenties. Maar er zit nogal een verschil tussen een beademingsapparaat bouwen, en een keel open snijden. Als dat laatste fout gaat, ben je natuurlijk nog veel verder van huis.

    Oké oké dan laten we het inbrengen  door een medicus uitvoeren en dan knijp ik alleen zittend naast het bed in het pompje. Je kunt moeilijk een arts drie weken naast je bed in een pompje laten knijpen Loreen. “Beggers are no choosers”

  7. 3 uur geleden, Japanology zei:

     

    Als iemand daarmee kan helpen, heel graag. Als ik de cijfers eenmaal heb, zal ik het bijhouden.

     

    4 uur geleden, Nikke zei:

     

    Heb alleen gegevens over capaciteit, die infographs met cijfers kun je misschien nog terugvinden via google of andere websites. Max. capaciteit was 1150 en loopt nu op, streven is minimaal 2000 IC bedden...

     

    A3B644E9-9E73-40E9-A619-5F4C9C28244B.jpeg

    F63B08AA-CDD9-45EE-9014-C18278EE9B1E.jpeg

    98E713EB-EFDF-4437-A536-F5AFF40B7363.jpeg

    • Leuk 1
  8. 1 uur geleden, Anna Niem zei:

    Nee, dat is een overzichtskaart van de door het RIVM en alhier verzamelde gevallen. Ik bedoel echt berichten van met Corona besmette patiënten zelf. Stel bijvoorbeeld dat ik of een van mijn gezinsleden, of mijn moeder of mijn zus, etc, met het Coronavirus zou worden besmet, dan zou ik dat hier melden. Inclusief hoe het gaat etc. Dat soort berichten zie ik op dit moment nog helemaal niet. Heb wel van iemand uit een Brabants ziekenhuis foto's van de IC gekregen overigens, maar verder nog geen enkele inside info. En daar ben ik wel benieuwd naar. Ik wil namelijk heel graag weten hoe het nu concreet zit, hoe het met al die gevallen is en zo. En ik denk velen met mij.

    O ja nu snap ik het. Grappig, ik heb hetzelfde voorstel gedaan eerder in dit draadje. Een beetje ala griepalert.nl. Kun je trouwens nu al doen. “he ik heb griepachtige verschijnselen” lekker invullen en dan hoeven we allen de naam nog maar te veranderen!

  9. 23 minuten geleden, Anna Niem zei:

    Is er al ergens een 'database' met berichten van concrete patiënten die met het #Coronavirus zijn besmet (positief getest door de GGD)? Zo nee, zouden we zoiets niet kunnen opzetten? Iets in de trant van: ben jij of ken jij iemand die met het virus is besmet? Waar ben je, of in geval je bent opgenomen, waar lig je? Of als de patiënt dat niet zelf kan melden, ken je iemand die in een ziekenhuis is opgenomen met Corona? Sinds wanneer ben je besmet, hoe is het met je? etc.

     

    Misschien is het al eens voorgesteld, of misschien vinden jullie dit een heel slecht idee, kan natuurlijk ook.

    Bedoel je iets zoals dit?

    Preppers forum Corona database uitprobeerseltje

  10. 20 minuten geleden, Decentralized zei:

     

    verder wil ik rustig mijn geheime mix vertellen om je immuun systeem te boosten

     

    Selenium

    Kelp (jodium)

    Vitamine C

    Magnesium

     

    alles in hogere dosis dan de normale 

     

    Ik heb nog een oud geheim Romeins preventief werkend middel dat goede resultaten heeft geboekt in het verleden.  

     

    https://www.atlasobscura.com/articles/romans-used-to-ward-off-sickness-with-flying-penis-amulets.amp?fbclid=IwAR05zYhyEBAZMZ1NJxTwPoM5ILm9SzzD0Mo9Pf03OdsuksIIwa-yYmJCrfM

  11. Je houdt dit virus nooit meer tegen. Daarom heeft een totale lockdown ook geen zin meer. Het plopt dan gewoon elke maand weer ergens op vanuit een ander deel van de wereld. Het uitsmeren van de grote golf zieken gaat met de huidige capaciteit langer dan een jaar duren. We gaan nu dus semi cold turkey. 

    Hebben we al berekeningen met de Case FatalityRate voor dit scenario? Volgens mij had ik die al gezien ergens op dit forum.

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...