Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Sndrrr

Lid
 • Aantal items

  67
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

81 Uitstekend

Over Sndrrr

 • Titel
  Adventurer

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. hé @Bunkerprepper Lang niets meer van je vernomen. Ben je zo druk of zit je al een week in je bug-in?
 2. deze wijkt af en lijkt me leuk om te delen; British American Tobacco, de fabrikant van sigarettenmerken zoals Lucky Strike, Dunhill, Rothmans en Benson & Hedges, zeggen te werken aan een potentiële anti Coronavirus vaccin met behulp van tabaksplanten. Ze beweren als alles goed gaat al in juni te kunnen starten met produceren. BAT working on potential COVID-19 vaccine through US bio-tech subsidiary
 3. NVIC is gestopt met meldingen aantal IC bezet en verwijst naar de stichting NiCE
 4. En dan blijkt het “Geheime recept” voor Lysisbuffer gewoon het reguliere standaard gebruikte recept te zijn.
 5. AD website NIVC nog niet aangepast 22:10 uur Bijna 500 coronapatiënten op de IC: capaciteit nog ‘voldoende’ Vandaag belandden nog eens 82 coronapatiënten op de IC. In totaal krijgen 487 mensen met het virus nu de meest intensieve ziekenhuiszorg. Dat meldt de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC).
 6. Gelekte video? opname van een Brabantse arts die verslag doet van de situatie in Brabantse ziekenhuizen.
 7. Oké oké dan laten we het inbrengen door een medicus uitvoeren en dan knijp ik alleen zittend naast het bed in het pompje. Je kunt moeilijk een arts drie weken naast je bed in een pompje laten knijpen Loreen. “Beggers are no choosers”
 8. Voor de handige doe het zelvers onder onder wellicht een optie als de nood aan de man is. The physiological challenges of the 1952 Copenhagen poliomyelitis epidemic and a renaissance in clinical respiratory physiology
 9. Grappig dat de Art Director twee cijfers netjes in het ontwerp liet stylen. Nu is ook het design fucked up.
 10. O ja nu snap ik het. Grappig, ik heb hetzelfde voorstel gedaan eerder in dit draadje. Een beetje ala griepalert.nl. Kun je trouwens nu al doen. “he ik heb griepachtige verschijnselen” lekker invullen en dan hoeven we allen de naam nog maar te veranderen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...