Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

ster

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

5 Neutraal

Over ster

  • Titel
    Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Bv ik moet ben hier blij mee want ik heb geheel niks te makken, zinds vorige week moet ik hier doen met zes euro en die zijn nu dus op en heb nog twee dagen te gaan met geheel niks (gelukkig hebben we nog eten hier staan dus we redden het wel zoals altijd) en kom niet aan je zult alles wel opgerookt hebben want we roken hier dus niet en leven hier heel zuinig in Frankrijk waar de uitkeringen stukken minder is als in NL. Tijdje terug heeft onze dochter thuis op de schoenen van pa moeten lopen omdat haar schoenen kapot waren en buitenshuis liep ze met schoenen die niet echt op het eerste gezicht kapot waren. Zo leven we al jaren zinds mijn man invalide is en ook mijn gezondheid is niet al te best en dus werken zit er niet in voor mij. Dit jaar zelf een jas gemaakt, ik liep al een paar jaar met een zomer jas onder mijn winterjas omdat de winterjas niet meer kon sluiten en een nieuwe rits te duur was. Onze sla vullen we bv aan met de bladeren van de paardebloemen en ik schaam me niet voor onze armoede wat vele wel doen dus, ik ben blij met alle tips die binnen komen hierover en vergeet niet er is veel armoede onder de mens. weet 1 ding 1 op de 8 kinderen in NL gaat zonder ontbijt naar school toe ivm met armoede. Gelukkig hebben we altijd onze kinderen te eten kunnen geven doordat we hier heel creatief zijn. Voor jullie preppers heb ik nog wat. In october vallen de wilde kastanjes kook deze twee uur en in deze twee uur ook twee keer afgieten en je kan ze dan eten en bewaar het water ervan die kan je gebruiken om je lijf en je kleren mee te wassen. De onderschors van de eiken en de denboom kan je eten direct van de boom (smaakt beide naar niks) en als je ze droogt kan je er brood en pannekoeken van bakken. Het bevat vele eiwitten. Zo zou ik nog een tijdje door kunnen gaan maat hier gaat het nu over de gasmaskers en ik heb hier met veel plezier veel kennis opgedaan en dankje alle hiervoor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...