Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Jagertje

Lid
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jagertje

  1. eerder een psy op, de distributie van angst en het creƫren van verschillende kampen. erg laffe actie maar tactisch gezien werkt het prima.
  2. ik heb de eerste stap gezet naar preppen omdat de maatschappij dusdanig veranderd, ik vertrouw de overheid al heel lang niet meer en wil onafhankelijk de overlevingskansen van mijn gezin vergroten. het is ook deels een intuitieve angst door de bizarre golf van psy ops' en vervagende normen en waarden.
  3. Thanks Pr3pper! Dit bespaart mij teminste een flinke zoektocht, is er ook nog een lijstje met afkortingen die veel wordt gebruikt op het forum? SHTF weet ik inmiddels hehe. Groet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...