Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Deessy

Leden
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Deessy

 • Titel
  Jr. prepper
 • Verjaardag 03/07/1991

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Hoi! Mijn naam is Daisy, ik ben een student aan de Willem de Kooning Academie (kunstacademie) in Rotterdam. Allereerst wil ik niemand beledigen met deze post, ik weet dat een aantal van jullie vegetarisch zijn en zou het heel vervelend vinden als iemand zich beledigt zou voelen. Zelf ben ik gefascineerd door onze huidige voedselmarkt waarin we het liefst zo min mogelijk terug zien van de dieren waar daadwerkelijk ons voedsel vandaan komt. Persoonlijk vind ik dat erg zonde aangezien z’n dier niet voor niks is gestorven. Op het moment ben ik bezig om zelf steeds meer ’supermarkt vrij’ te worden en daarom ben ik een als het ware een onderzoek gestart naar mensen/communities die zich bezig houden met 'road kill’, misschien ben je erg goed in het opsporen van road kill, het slachten of juist het bereiden ervan? Als design student ben ik erg geïnteresseerd in de kennis en de filosofie die daar achter schuilt met betrekking tot de bio industrie en dat steeds meer mensen zich daar tegen af proberen te zetten. Met name de hoeveelheid kennis die daar bij komt kijken is voor mij fascinerend, ik vind het dan ook fantastisch om te zien hoe veel van die kennis word overgedragen via het forum. Naast dat ik al ontzettend veel geleerd en een beter inzicht heb gekregen van al jullie posts zou ik graag nog een beter beeld hiervan krijgen door middel van mijn eigen ervaringen en niet door de ogen of geschreven berichten van anderen. Graag zou ik dan ook als het ware een dagje meelopen om te zien hoe jullie deze unieke kennis toepassen en jullie daar wat vragen over stellen. Dit hoeven helemaal geen diepe filosofische gesprekken te zijn, misschien heb je wel een goede ‘road kill hot spot’ die je me kunt laten zien? of een super 'slacht tip’, of gewoon een lekker recept? Nu weet ik dat velen van jullie erg op jullie privacy zijn gesteld, dit is voor mij geen probleem. Jullie anonimiteit staat bij mij in een hoog vaandel ik ben dan ook niet geïnteresseerd om jullie vast te leggen op foto en/of film. Of jullie moeten het zelf aangeven dat jullie dat juist erg leuk zouden vinden, dan is het natuurlijk geen probleem! Misschien goed om te weten, is dat ik al een dagje heb meegelopen met een jager/road kill bereider om te leren slachten en daarbij hebben we ook genoeg maatregelen getroffen zodat zijn identiteit anoniem blijft. Het was ongelooflijk interessant om hem bezig te zien maar zou het graag ook vanuit jullie perspectief willen meemaken. Als jullie vragen hebben chroom je niet om me een PM te sturen! Daisy =)
 2. Leuk onderwerp! Super idee om zo kruidenmixen te maken met minder zout, klinken heerlijk!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...