Ga naar inhoud

krachtwerk

Lid
 • Items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

krachtwerk's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

28

Reputatie

 1. En nu hou ik op met mijn gezeur. Dus verder: on topic!
 2. Ik begrijp je argument, maar een agent is ook maar een mens, en kan ook te ver gaan zoals het geval van de Arubaan die onlangs om het leven kwam door toedoen (waarschijnlijk) van een aantal agenten. Ik doelde dus meer op zo een situatie en ging ervan uit dat men dat wel zou snappen. Volgende keer meer context.
 3. Nee hoor je mag best dom zeggen. Geen probleem hoor. Proost!
 4. Ik heb toch een beetje een nare nasmaak van deze discussie. Dat je advies dom wordt genoemd tot daaraan toe. Maar om vervolgens op je mindere niveau te worden aangesproken gaat me eigenlijk toch net iets te ver. Ik heb een bachelor beeldende kunsten op zak, dus zo dom kan ik toch niet zijn. Maar goed, misschien trek ik het me teveel aan. Ik zal de volgende keer beter uitkijken hoe ik mijn berichten opzet zodat sommige personen er zich niet aan hoeven te storen.
 5. Begrijp me niet verkeerd, Ten eerste zou ik proberen nooit in zo'n situatie terecht te komen en ik zou nooit een agent zomaar pijn doen. Maar macht kan corrumperen, en zou er zich een situatie voordoen dat ik mij tegen zo een agent moet verdedigen, dan doe ik dat.
 6. Het is ook meer een advies voor shtf..
 7. Ligt aan de situatie. Als de agent je kwaad wil doen probeer dan direct je kin omlaag te drukken zodat je keel niet dicht geknepen kan worden. Als je vanachter vast gepakt wordt kan je de agent met een heupworp op de grond gooien. Als hij je van voor te pakken heeft kun je de binnenkant van de dij bij een zenuwbaan vastpakken en goed hard knijpen, dan laat hij ook zo los. Maar als je ongetraind bent dan heb je waarschijnlijk pech en kun je je het beste koest houden
 8. Dat is €14,51 inclusief BTW voor 800 gram, omgerekend naar 1000 gram kom ik dan op €18,13 en dan komen er nog verzendkosten bij van €4,95, Dan is het totaal € 23,08. Jacob Hooy heb ik gevonden voor €21,80 voor 1 kg inclusief verzenden
 9. Ik ben van plan om ascorbinezuur te gaan aanschaffen omdat dit de puurste vorm van vitamine c schijnt te zijn en meerdere toepassingen heeft, zoals de smaakverbetering van met chloor gedesinfecteerd water (dit las ik namelijk op dit mooie forum). De prijzen verschillen nogal online, en het goedkoopste wat ik tot nu toe vond is 16 - 17 euro voor 1 kg van het merk Jacob Hooy. Wat zijn jullie ervaringen met ascorbinezuur, waar kopen jullie het etc? Krachtwerk
 10. Ja je hebt inderdaad gelijk, vooral ook het punt dat je maakt omtrent het sjouwen naar en van een watervoorziening buitenshuis. Ik had al bedacht met een steekwagentje naar het vijvertje in de buurt te lopen, maar ik bedenk me nu dat dat misschien wel s'nachts stiekem moet en dan is 20 liter inderdaad niet te doen. Ik denk dat ik beide ga doen, dus een deel 20 liter jerrycans en een deel 10 liter jerrycans. Dat lijkt me nu het slimste. Bedankt!
 11. Het worden waarschijnlijk deze met kraantje dan. 20 kilo is ook net draagbaar voor mijn vriendin En inderdaad kan ik via mijn werk, als kok, ook af en toe aan grote jerrycans komen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...