Ga naar inhoud

Gnosis

Lid
 • Aantal items

  48
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Gnosis's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

51

Community reputatie

 1. Dat doet fucking zeer mannen! Wijze beslissing maar wel even pijnlijk als je #1 source voor informatie wegvalt. Het gaat jullie goed en bedankt voor de goede zorg!
 2. Voor mensen die twijfelen aan het hele principe van False Flag operations kan ik The Terror Conspiracy van Jim Marrs ten zeerste aanraden. Is een dikke pil maar dat lijkt me een klein offer om vervolgens wakker te worden en de wereld te bezien zoals ze echt is. (of gewoon lekker tv blijven kijken en krant blijven lezen, sommige mensen kiezen bewust voor die rode pil... )
 3. Als we allemaal in termen van 'vechten voor je land' blijven denken dan blijven we speelballetjes van de regeringsoverstijgende elite. Het zou veel mooier zijn als wereldwijd steeds meer burgers zouden besluiten NIET de wapens op te nemen.
 4. @Renamin: ik begrijp je gevoel en ik kan me erin verplaatsen. Maar... (je voelde hem al aankomen), ik wil je er toch even op wijzen dat je het strijden voor je kinderen uiteindelijk voor de rijke elite doet die dit al heel lang aan het bekokstoven zijn. (net zoals alle voorgaande wereldoorlogen) Als jij uiteindelijk voor je kinderen gaat strijden (ben zelf ook een vader, dus ik snap je) dan is de missie van de elite geslaagd. (polarisatie) Misschien moet je het niet als vluchten zien maar als het weigeren mee te doen aan dit spelletje van de aristocratie. Zeg maar meer als het verlaten van het spelbord. Dat is hoe ik het zie.
 5. Ik vond het een sterk filmpje. Toont eens te meer aan hoe waardevol propaganda is voor strijdende partijen...
 6. Als depopulatie en macht je doel is dan is dit precies wat je wilt... Geld hebben ze tenslotte al, genoeg.
 7. Wij proberen onze spaar reserves om te zetten in materie zoals land en dergelijke. Hoe minder op de bank des te beter!
 8. Wij gaan over een paar weken terug naar onze BOL voor de wintervoorbereidingen. Verder zijn we druk om ons huis verkoopklaar te maken. Hierna gaan we huren zodat we niet met een restschuld kunnen blijven zitten als straks de huizenmarkt in elkaar sodemietert.
 9. Ik hoor het woordje Blitzkrieg in mijn kop en krijg het er maar niet uit... Voor we het door hebben wat er nu precies gebeurd en hoe dat zo kon ontstaan zitten we er al midden in.
 10. Ik ben zelf een ex-marn. Het bestaat echter niet dat ik ooit nog een wapen opneem om mijn land (lees Koningshuis - Bilderberg regering) te verdedigen. Mijn landgenoten? Ja! Mijn land? No way! In mijn ogen is dat een onderdeel van het grote probleem in onze wereld. Mannen en vrouwen die andere medemensen dood schieten omdat zijn 'hun land' moeten verdedigen. Het is volkomen waanzin om mee te gaan in de Elite spelletjes en te vechten tegen mensen die je niet kent.
 11. Wauw wat knap! Zat toevallig pasgeleden te denken hoe ik op mijn BOL mijn mais kan breken voor de kippen. Geloof dat ik jou maar ga inhuren!
 12. Dank Jacobus, we verschillen van mening en dat respecteer ik.
 13. Totaal niet met je eens Jacobus. De Hollander is het ideale middenslag konijn. Binnen 8 maanden slachtrijp en een behoorlijke bak vlees eraan hoor. En veel bot? Daar heb ik nog nooit van gehoord.
 14. Mooi geschreven en een harde les die het leven je probeert te leren. Geld, carrière en status maken geen flikker uit. Het gaat erom wie je bent en waar je voor staat in het leven. Ik hoop voor je dat je snel herstelt en weet dat het de mensen zijn die hun werk leuk vinden die als eerste met een burn-out thuis komen te zitten. (hartklachten kan ook natuurlijk)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...