Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

dowjones-777.7 points

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over dowjones-777.7 points

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  tussen Jerez de la fronterra en hammerfest
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Wat ook nog kan, is een paintballgun gebruiken om je eigen pepperspraybolletjes te lanceren...
 2. Mooi onderwerp!, ik denk dat een handkruisboog het makkelijkste is...., zoéén als van deze dumpstore.. http://www.dumpstore.nl/index.php?main_page=product_info&cPath=434_437&products_id=6216 Ik ben momenteel op zoek naar een krachtig waterpistool.., en deze vul ik met een mengsel van 'cayenne peper en zuur', ik ben nog aan het zoeken op het web naar een nog betere vulling... zuurder of bijtend..
 3. Maar ik denk toch dat graan het beste is, Meel gaat in bakkwaliteit achteruit als het oud is. Je kunt beter graan kopen en dat jaren bewaren. Graan kun je malen als je het nodig hebt.edit:In de fabriek waar het meel gemalen is kan er per ongeluk een eitje van een meelmot in de verpakking komen. De eitjes van de meelmot zijn nl moeilijk te verwijderen. In een dichte verpakking kan de meelmot zich ontwikkelen. Als je zeker wilt weten dat je geen larves van de meelmot in je verpakking hebt leg de pakken dan 24 uur in de diepvries. Dit verhaal geldt ook voor rijst.
 4. Oké...., 30x10 is erg veel ja, maar je hebt preppers en je hebt Preppers....., ik ben er van overtuigd dat de komende maand het elitaire bouwwerk gaat crashen...., i.v.m, o.a. shemitah etc etc etc.., dus hebben we een paar grote aankopen gedaan. Rijst, meel, (veel)gasflessen, kaarsen, accu's, omvormer, solar etcetc, vlees,veel vlees, kippen, paarden en vissen(levende forellen). Om mijn vraag wat duidelijker te maken...., Ik vind dat deze meel erg lang houdbaar is..... namelijk tot 2017-18...,dat is lang!, omdat gewone meel maar een half jaartje goed blijft.. Waarom kan ik deze dan niet b
 5. Op de verpakking staat tot juni 2017 houdbaar, dus dan zitten er geen eitjes in denk ik....
 6. Hé dat is wel vet slim ja....., net als rijst, wat +10 jaar lang houdbaar is...
 7. Hoe lang is jouw meel houdbaar? Daar gaat het om, en pannekoekenmeel is anders als gewone meel..__
 8. Ik heb laatst 30×10 dozen met pannekoeken mix 'zonder melkpoeder en eipoeder ingeslagen....., dus dat je zelf ei en melk moet toevoegen...., Deze meel is zóóó lang houdbaar..., tot 2017/18!!,..........___ Maar.......zijn hier ook preppers/bakkers/boeren of realisten die weten waarom zo'n hermetisch afgesloten verpakking niet nog langer houdbaar zou zijn..??.... bv tot 2050...............?
 9. Ik volg dit superrealistisch en interessante onderwerp al einige maanden..:):( Volgen jullie ook de nieuwe minister van Financiën..... dhr kees de kort?? Hij is echt een master realist...maar helaas word hij genegeerd door de fucking elite..grrrrrrrrr:mad: Heeft elke dag z'n column op business news radio.. Hier de link naar zn archief... http://www.bnr.nl/opinie/kees-de-kort/972335-1507/column-kees-de-kort-onzekerheid
 10. Ik heb zijn boek gekocht.., het is grandioos...., het klopt gewoon precies.., de beursen storten de afgelopen 2 cycles precies op 29Elul in.., (alltime low record point lose) Het is zeker waard om de hebreewse/ bijbelse calender te gaan bestuderen!! Ik bereid mij in ieder geval voor op 13 september... Het is namelijk een countdown... 2001-2008-2015..
 11. Konserven:*Jahrelanger Vorrat Die Mindesthaltbarkeit von Vollkonserven beträgt 18 Monate, oft deutlich länger. Endet die Frist am 23.11.2012, müssen Sie die Dose nicht am 24. wegwerfen. Theore*tisch sind Konserven fast unbegrenzt haltbar, selbst mit Fleisch werden sie nicht gesundheitsschädlich. Im ZDF wurde an mehreren Konserven gezeigt: Sie waren zehn Jahre und länger nach dem MHD noch essbar, allerdings kein Genuss. Denn mit der Zeit ändern sich – je nach Produkt – Konsistenz, Farbe und Geschmack.Faustregel: Nach dem Öffnen müssen Sie selbst entscheiden, also den Inhalt ansehen, schnup
×
×
 • Nieuwe aanmaken...