Ga naar inhoud

Donkey

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  I live everywhere
 • Interesses
  Wat denk je zelf
 • Beroep
  Prive
 • Nieuwsbrief
  Ja

Donkey's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Ja Duck. LOL Je hebt gelijk ik blijf alleen iets subtieler. Wat is slim en wat niet wie zal het zeggen. Als er prepper's zijn die een rondje gaan fietsen SHTF> Stuur me dan even een berichtje. Als de mensen dit willen doen. Ik ben heel benieuwt naar hun ervaring en kennis. In de film/serie Doemsday preppers was er ook een met een fiets om een accu-tje te laden. De fiets hoeft dus niet vooruit te komen. Mijn vraag is dan ook ( Hebben jullie een gepantserde fiets ) Of een andere ervaring Voor deze accu.? En dan wil ik geen zonnepanelen zien LOL
 2. Dus wanneer de pleuris uitbreekt... Zijn er prepper's die een rondje gaan fietsen om hen scheerappelraat op te laden? Alleen voor de luxe . Even een scenario. De stroom valt uit niks werkt meer. Geen stroom = geen water = geen gas = geen verwarming = niks = geen luxe. Dan vallen de bommen naar beneden en vliegen de raakketen over. Iedereen is op dat moment voor zich zelf in de strijd. En dan wil ik niemand beledigen. Zijn er dan prepper's die even een sportief rondje op de fiets gaan maken.? Om zich in luxe te scheren.
 3. En de SHTF Geen stroom Geen netstroom. Dan hang je hem aan je fiets ( Het zou kunnen )
 4. Heel leuk inderdaad, Als er haast is om de trein te halen. Ik vertrouw het gewoon niet ( En dat is natuurlijk ieder voor zich ) je zal zien als de SHTF uitbreekt> als het gebeurd. Laat het apparaat je in de steek.
 5. idd En dat is het ook wel waard. 11 duizend topics heb ik nog niet gevonden ( gouw verder kijken )
 6. Een kijkje op het preppers form en we gaan het hebben over scheermesjes ?? Oke dan ? Ik haat het om mij te scheren. En zo een apparaat met een accu, Daar heb ik er al 3 van versleten in mijn leven . Dus het werkt niet. Ik heb scheermesjes van de action, Zo goedkoop mogelijk in mijn prep-voorraad. Deze zitten al niet meer in mijn big-bag. Ik ben heel gemakkelijk en scheer me nog met een steen. En ik heb geen last van een baard ( EINDELIJK een reden om het gras te laten groeien )
×
×
 • Nieuwe aanmaken...