Ga naar inhoud

magiclover

Lid
 • Aantal items

  57
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

magiclover's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

15

Community reputatie

 1. Moslims lezen de koran neem ik aan.? Weet je wat er in staat? Stel er zijn nu duitsers die moderate mein kamf zijn dan.? Is ook oke dan.?
 2. Wilders een racist,meer dan 10 jaar beveiliging,omdat hij iets zegt wat beledigd.? Man man man,je zou hem moeten steunen,verdedig je vrijheid.
 3. Kijk je leest toch dat ik me als ongelovige profileer,is het dan onduidelijk voor je dat "ze" gelovigen zullen zijn. Duidelijk nu.? Want nu lijkt het of je postings aan het scoren bent.
 4. Loreen komt met domeinen dus ik ging er mee verder. Elke definitie moet dan ff aan haar vragen.
 5. Het is geen foto maar een tekening. Hun domein respecteer je hun regels. In mijn domein moet ik me aanpassen om hun niet te kwetsen.die regels in mijn domein zijn minder waard? In mijn domein roepen ze dood aan iedereen,dood aan al het andere.ook als blijk van respect voor mijn domein? Een ongelovige moet aanpassen of dood?en dat vind je normaal? Leg het theo van gogh maar eens uit dan.als die man een schilder was geweest net als zijn voor ouder vincent van gogh,was hij ook gestoken op de fiets. Dus woorden en tekeningen niet meer doen dan?
 6. Wat hadden jou voorouders verloren in ww2 dan.? Mein kamf was ook maar woorden,is verboden,waarom dan.? Ik ben blij met hun verzet ik dank ze elke dag.
 7. Dus de rechten van gelovigen tellen zwaarder dan ongelovigen op dit forum? Ik ken me niet vrijuit ventileren hier? Als non gelovige moet ik cencuur toepassen op mijn gedachten en woorden?
 8. Dus als ik een tekening maak,en wordt beschoten,heeft dat niets met islam te maken? Ik moet mijn vrijheid opgeven voor hun vrijheid? Ik moet de rechten maar opgeven die verdedigd zijn door onze vorige generaties? Ik hoop dat jou en mijn kinderen ons niet zullen verachten later,zoals we nu onze ouders eren om hun verzet.
 9. Waar hebben ze dan mee te maken?wees wel duidelijk aub.
 10. Omdat jij vrije uitingen beperkt door bepaalde texten of geloof die beledigd raken.
 11. Ik heb net zoveel recht als een christen of een moslim. Ik lees andere boeken,wat hebben die boeken die jij noemt met mijn rechten te maken?
 12. Niet boos worden nu. Verbod of niet? En er zijn meer dingen die beledigen in het schrift dus waar zeg jij nee?
 13. We herdenken de mensen van vroeger die gevochten hebben voor de rechten die we nu hebben. Stel jij nu voor om het tekenen te verbieden?of een wet dat mo niet meer getekend mag worden.? Wat zeg jij nu precies.
 14. dus niet meer tekenen dan maar?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...