Ga naar inhoud

cybpy1

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Interesses
  Bijbel, Water, Vuur, Eten, Muziek
 • Beroep
  Prepper
 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

cybpy1's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. http://tinyhousebuild.com/home-plans/ Hierin kunnen 6 personen wonen/slapen
 2. Hallo. Ik ben op zoek naar een stuk land om een Tiny House on Wheels op te kunnen bouwen en neerzetten voor bewoning (woonadres). Ik kan helaas niet zelfstandig een stuk land kopen vandaar deze oproep aan mensen die een stuk land bezitten dat doelloos verwaarloosd wordt en braak ligt.

   

  Als in je kennissen kring personen zijn die aan deze vraag voldoen dan hoor ik dat graag.

   

  Met vriendelijke groet,

   

   

  Cybpy1

 3. Dat zou ik geweldig vinden.
 4. Dit zijn tot nu toe de twee beste ideeen online die ik kon vinden over water destilleren.

   

  Deze zijn op youtube te vinden:

  - Homemade Water Distiller

  - Make a Survival Still for Drinkable Water (improved design)

 5. Homemade Water Distiller https://www.youtube.com/watch?v=y7u-rFndOxw&index=21&list=PLRnXbJb7QSmrklY-BMXUJje8QA8BzNpdU Make a Survival Still for Drinkable Water (improved design) https://www.youtube.com/watch?v=OSXg_DMpO1M&index=142&list=PLRnXbJb7QSmrklY-BMXUJje8QA8BzNpdU ikea hobo kocher NEW Flower Pot Heater - Costs Just 4 Cents An Hour To Run... The "6 Block" Rocket Stove! DIY - "DUAL BURNER" Rocket Stove! (Concrete Block Rocket Stove) DIY
 6. Hallo ik ben een nieuwe prepper. Wie zich afvraagd hoe kom ik aan de naam cybpy. Het is het woordt Cyber maar dan in het klein. Cyb - py. Ik vraag mij af waarom niemand op internet, althans dat ik niet tot nu toe gevonden heb, waarom ik niet de juist distillatie systeem kan vinden, maken of kopen kan voor niet al te duur. Ik heb wel ideeen gezien, maar om het zelf te maken, in elkaar te knutselen of te zoeken/kopen kan en klaar is een groot probleem daar ik niet de juiste gereedschappen en soms ook de kennis daarvoor heb. Is er iemand die mij hierbij kan helpen. Ik wil een makkelijk meeneembare destillatiesysteem in elkaar zetten dat mee te nemen is in noodsituaties. Ik ben niet zo voor pilletjes, cloor en filtersystemen maar wil het echte werk krijgen in mijn lichaam. Het idee heb ik er wel voor, maar om het zelf in elkaar te knutselen dat gaat momenteel niet. Fijne dag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...