Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Dessy

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Dessy

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Dessy

  Moestuin in bakken

  Gesmoorde witlof: witlof in 2 snijden en het bittere middenstuk verwijderen. Klein beetje roomboter in de koekenpan doen en de struikjes witlof zachtjes bakken. Als alle kanten gebakken zijn dan doe je er 100 ml sinaasappelsap bij en laat het even 10 minuten smoren. Vet een ovenschaal in en wrijf wat honing over de bodem. Leg de uitgelekte struikjes witlof op de boden, wat pijnboompitten, stukjes geitenkaas eroverheen strooien. Bedek het geheel met een plakje bladerdeeg. Wrijf de bovenkant van de bladerdeeg in met een beetje los geklopt ei en zet het 20 minuten in de oven op 200 graden. Al
 2. Inderdaad dat klopt! Is een leuk plaatsje :-)
 3. Ben benieuwd waar hij in Utrecht komt.....
 4. Ok dank je wel. Petroleum gebruik ik niet in huis, vind ik teveel stinken. Vandaar dat ik alleen maar lampenolie gebruik. Ik zal hem eens halen bij de Dirk of Jumbo.
 5. Geeft deze lampenolie van de Jumbo of de Dirk geen vervelende lucht af? Sommige lampenolie kunnen weleens stinken.......
 6. Ik weet niet precies wat hij verbruikt. Volgens mij zit er ruim een halve liter olie in en daar heb ik nu 2 dagen op gekookt en is nog voor een derde vol. Het stelletje staat dan wel aan van 9.00 tot 16.00 uur :-)
 7. Ik heb er ook eentje in gebruik, maar doe er lampenolie in, dat stinkt niet..... Ik vind petroleumlucht ook niet lekker!
 8. Midden-Nederland is het ook niet zo leuk met dit weer...... Net zag ik bliksem :-(
×
×
 • Nieuwe aanmaken...