Ga naar inhoud

Dessy

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Ja

Dessy's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

  1. Dessy

    Moestuin in bakken

    Gesmoorde witlof: witlof in 2 snijden en het bittere middenstuk verwijderen. Klein beetje roomboter in de koekenpan doen en de struikjes witlof zachtjes bakken. Als alle kanten gebakken zijn dan doe je er 100 ml sinaasappelsap bij en laat het even 10 minuten smoren. Vet een ovenschaal in en wrijf wat honing over de bodem. Leg de uitgelekte struikjes witlof op de boden, wat pijnboompitten, stukjes geitenkaas eroverheen strooien. Bedek het geheel met een plakje bladerdeeg. Wrijf de bovenkant van de bladerdeeg in met een beetje los geklopt ei en zet het 20 minuten in de oven op 200 graden. Als het klaar is dan kieper je je ovenschaal om en dan heb je een bakje (bladerdeeg) met je groenten. En smullen maar :-)
  2. Ben benieuwd waar hij in Utrecht komt.....
  3. Ok dank je wel. Petroleum gebruik ik niet in huis, vind ik teveel stinken. Vandaar dat ik alleen maar lampenolie gebruik. Ik zal hem eens halen bij de Dirk of Jumbo.
  4. Geeft deze lampenolie van de Jumbo of de Dirk geen vervelende lucht af? Sommige lampenolie kunnen weleens stinken.......
  5. Ik weet niet precies wat hij verbruikt. Volgens mij zit er ruim een halve liter olie in en daar heb ik nu 2 dagen op gekookt en is nog voor een derde vol. Het stelletje staat dan wel aan van 9.00 tot 16.00 uur :-)
  6. Ik heb er ook eentje in gebruik, maar doe er lampenolie in, dat stinkt niet..... Ik vind petroleumlucht ook niet lekker!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...