Ga naar inhoud

SniperEye

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Ja

SniperEye's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

  1. Toevallig zag ik zojuist dat mijn portemonnee aan vervanging toe is. Dat gaat dan deze worden.
  2. En die staan geregistreerd. In Nederland zijn ongeveer 500.000 wapens in omloop (buiten de overheid, legale & illegale wapens). Als het er op aan gaat komen dan komt dwingt de overheid de sportschutters hun wapens in te leveren of komt ze zelf halen.
  3. Bij voorkeur zoek ik een helm met die mount er al op.
  4. Thanks voor de tip. DIe kende ik nog niet. Als ik er naar Google kom ik alleen maar op airsoft replica's uit. Ik zal me er eens verder in verdiepen.
  5. Ik zoek me op internet helemaal suf naar ACH / MICH2000 helmen van Kevlar. Nu heb ik er gevonden in Rotterdam bij een soort van outdoorwinkel in het centrum, echter heeft deze geen "nightvision mount" e.d. Nou zijn die wel weer achteraf te krijgen die je dan met een riempje aanbrengt, maar het meest ideale is dan toch een ACH/ MICH2000 helm met al de bevestigingen er aan.
  6. Ben jij dat op die foto? Zie ik het goed dat je die onder een ACH helmet hebt bevestigd? Mijn idee is dat wanneer Ebola echt op grote schaal uitbreekt, ik samen met mijn partner naar een buitenverblijf kan vluchten in het buitengebied van de stad. Op de vlucht daar naar toe zou je dan deze middelen kunnen gebruiken. An sich goede tip dat je de middelen ook weer moet ontsmetten waar ook weer middelen voorhanden voor moeten zijn. Even nog eens nadenken over de invulling hiervan.
  7. Nu Ebola Europa is binnengetreden en ik geen geloof heb dat dit op kort termijn onder controle te krijgen is heb ik mijn accent van preppen verlegd van outdoor & home security naar NBC. Daardoor ook weer op dit forum terecht gekomen. Mijn idee is om MCU 2/p gasmaskers te gaan kopen. Kost een knaak, maar dan heb je ook wat. Voordeel is dat deze gehele gezicht afdekt en daardoor kans op besmetting nihil is. Voorts gebruiken ambulance zover ik weet de N95 maskers die niet eens luchtdicht zijn! Hoewel Ebola zich via lichaamsvocht zou verspreiden denk ik dat elk risico uitgesloten moet worden. Jouw en mijn adem bevat ook vocht en is daarmee dus ook besmettelijk!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...