Ga naar inhoud

SniperEye

Lid
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

SniperEye's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Ik begrijp het bezwaar aan overname niet helemaal. Het is dus een juridisch dingetje dat niet kunnen overnemen? Voorts lees ik dat eenieder contact kan houden met degenen naar keuze. Maar mensen zoals ik komen hier incidenteel en hebben helemaal geen behoefte aan persoonlijk contact, wel aan een platform waar heel veel leden zijn zodat snel informatie kan ingewonnen worden. Ik herinner me de ebola crisis nog. Ik dacht daar moet ik me ook op voorbereiden mede vanwege het onbekende, dus uitgaan van worst case. Ik ben wel zo ver dat ik voor een aantal dagen vers water thuis heb opgeslagen. Maar goed, het platform wat centraal was, een naam met faam, gaat ter ziele. Nooit meer online van gedachten wisselen met andere onbekenden.
 2. Tja, als je dit soort reacties post dan snap ik de beheerders wel. Je werpt je met je reactie op als autoriteit die wel even bepaald wat wel en niet gezegd en geschreven mag worden. Alsof iemand die minder post er geen gevoel bij heeft dat dit forum stopt. Ik voel me indirect ook aangesproken omdat ik ook slechts 17 posts heb geplaatst. Het gebrek aan inhoudelijke reactie zet mij wel aan het denken. Misschien is het inderdaad wel goed geweest zo.
 3. Dit is echt een dikke vette bombshell. Ik ben de beheerders ook erg dankbaar dat zij het initiatief hebben genomen dit forum op te zetten. Het heeft er de schijn van dat zij slachtoffer zijn van hun succes. Preppers.nl is gegroeid tot een merknaam in het Nederlandse internetlandschap. Het past wat mij betreft in het rijtje Tweakers.net, Nu.nl, GeenStijl.nl en andere grote namen. Toch roept het abrupt stoppen vragen op. Waarom de noodzaak om dit forum met onmiddelijke ingang te stoppen? Ik deel de mening dat beheerder zijn ook een stukje verantwoordelijkheid met zich meebrengt naar de vele gebruikers. Zoals ik al zeg: deze site behoort bij de grote namen in Nederland. Waarom geen opvolgers zoeken, of het team uitbreiden waarbij jullie als voormalig beheerder een andere minder prominente rol spelen? Wat nu bereikt wordt is dat het Prepper landschap zal versnipperen. Verschillende leden zullen verschillende initiatieven ontplooien, en de verschillende leden hier zullen op verschillende fora terecht komen. Heel jammer. Lijkt mij niet dat dat de intentie is van het abrupt stoppen. Heel jammer dit. Doodzonde.
 4. Mee eens. Ik ben eerlijk gezegd getriggerd geworden door "Doomsday Preppers" op NGC. Better late than sorry. Inmiddels flink geïnvesteerd in wat zaken. Inmiddels heb ik dus voor enkele dagen water op voorraad bijvoorbeeld. Dit was trouwens maar een storing voor een paar uur, wat als er enkele dagen geen stroom was geweest. Nu is men in ons land al in rep en roer.
 5. Dat viel mij zojuist ook op bij het zien van het nieuws. Kennelijk 0 voorbereiding. Stel dit was erger geweest en had enkele dagen aangehouden? Winkels gesloten, geen voedsel, pinautomaten die het niet doen, ziekenhuizen die met een beetje noodstroom echt extreme gevallen kunnen behandelen, communicatie van politie en andere veiligheidsdiensten plat. Dan zijn we op onszelf aangewezen. Ik ben mij bewust van wat dat kan betekenen, daarom ben ik sinds een tijd mij aan het voorbereiden in de hoop mijn noodplan nooit te hoeven gebruiken. Het is de goedkoopste en best renderende verzekering die je kan hebben.
 6. Toevallig zag ik zojuist dat mijn portemonnee aan vervanging toe is. Dat gaat dan deze worden.
 7. En die staan geregistreerd. In Nederland zijn ongeveer 500.000 wapens in omloop (buiten de overheid, legale & illegale wapens). Als het er op aan gaat komen dan komt dwingt de overheid de sportschutters hun wapens in te leveren of komt ze zelf halen.
 8. Gisteravond een hele interessante docu gezien op de Belgische TV over Ebola en de ontwikkeling van een medicijn. De reden waarom nog geen medicijn is ontwikkeld is zeer plausibel: er zijn niet genoeg zieken. Nu het aantal zieken in rap tempo toeneemt is er wel behoefte aan een medicijn. De rede waarom eerst die Amerikanen het experimentele middel toegediend kregen is eveneens plausibel. Indien men dit op een Afrikaan had uitgeprobeerd en het was fout gelopen, dan was het westen mogelijk verweten hen als proefpersonen te gebruiken. Ontwikkeling van dit medicijn is overigens hoopvol. Wordt overigens in Canada ontwikkeld.
 9. Bij voorkeur zoek ik een helm met die mount er al op.
 10. Thanks voor de tip. DIe kende ik nog niet. Als ik er naar Google kom ik alleen maar op airsoft replica's uit. Ik zal me er eens verder in verdiepen.
 11. Ik zoek me op internet helemaal suf naar ACH / MICH2000 helmen van Kevlar. Nu heb ik er gevonden in Rotterdam bij een soort van outdoorwinkel in het centrum, echter heeft deze geen "nightvision mount" e.d. Nou zijn die wel weer achteraf te krijgen die je dan met een riempje aanbrengt, maar het meest ideale is dan toch een ACH/ MICH2000 helm met al de bevestigingen er aan.
 12. Mijn reactie was in algemene zin. Amerikanen halen hun zieken terug, Nederland haalt haar van ziekte verdachten terug, Noorwegen haalt haar zieken terug. Etc.
 13. Precies mijn gedachte. Als je je eigen volk zo graag topzorg wil geven, stuur dan een militair hospitaal daar naar toe. Nederland heeft er 4.
 14. Ben jij dat op die foto? Zie ik het goed dat je die onder een ACH helmet hebt bevestigd? Mijn idee is dat wanneer Ebola echt op grote schaal uitbreekt, ik samen met mijn partner naar een buitenverblijf kan vluchten in het buitengebied van de stad. Op de vlucht daar naar toe zou je dan deze middelen kunnen gebruiken. An sich goede tip dat je de middelen ook weer moet ontsmetten waar ook weer middelen voorhanden voor moeten zijn. Even nog eens nadenken over de invulling hiervan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...