Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mayday

Lid
 • Aantal items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mayday

 1. Helaas niet, Hamas wil absoluut geen vrede. Anders was dit allang opgelost.
 2. Duidelijk, jij bent hier nog nooit geweest! Geeft niet maar voordat je zo duidelijk de kant van Hamas kiest zal ik je er eerst even in verdiepen. Tegengas is trouwens altijd goed om de elkaar scherp te houden, waarvoor dank.
 3. Sja, wat had je dan verwacht als Hamas hele dagen/ nachten lang raketten afvuurt op Israël. Wees blij dat Israel heeft geïnvesteerd in een raketschild anders waren de verliezen aan die kant vele malen groter. Israel waarschuwt vooraf om eventuele huizen te verlaten. Hamas zegt blijf zitten waar je zit tegen eigen volk. Das wel beetje dom, toch? Die gasten vuren raketten vanuit ziekenhuizen haha. Niets is voor hun heilig! Zelfs hun eigen god niet!
 4. Bla bla bla, sterk argument!
 5. Nee, dit is onjuist! Feit, Israël verdedigd zichzelf. Feit, Hamas gebruikt mensen als levend schild en hierdoor lijkt het dat Israël vernietigd. Hoe kan je nu een samen leven met een buurman die jou wil vernietigen?
 6. Een Palestijn wil het beste voor zijn gezin, een baan met leuke toekomst. Wat wil de PLO en Hamas? Destructie van Israël? Of een degelijke samenleving bouwen voor het volk? Gekkenhuis deze wereld
 7. Bij deze. . Wilde het graag me jullie delen gezien dit de harde werkelijkheid is en ik het niet begrijp dat er mensen zijn die Hamas steunen.
 8. Sinds 1950 zijn elf miljoen moslims door geweld – exclusief ’gewone’ moorden – om het leven gekomen. Iets meer dan 0,3 procent daarvan is gestorven in het conflict met Israël, ofwel 1 op 315 moslimdoden. 90 procent van het totaal aantal doden stierf in conflicten met andere moslims. Deze getallen komen van de lijst die al enkele jaren geleden is gemaakt door Gunnar Heinsohn, de opmerkelijke Duitse wetenschapper die zich gespecialiseerd heeft in de relatie tussen geweld en het aantal jongemannen in een samenleving (hoe meer zonen een vrouw baart, des te groter het gevaar van geweld: bendeo
 9. De Palestijnen? Dit volk bestaat niet, dit is een mythe! De inwoners van Jordanië, dit zijn de zogenaamde Palestijnen. En een land? Dit volk, de Arabieren, hebben al 21 landen is dit niet genoeg? Daarnaast heeft Israël toentertijd een stuk verwaarloosd land gekregen waar ze recht op hadden gezien dit in het verleden een joods gebied was en inmiddels gecultiveerd. Nu wil een groepje terroristen dit terug? Zo werkt het niet toch?
 10. Ja, zou in theorie kunnen dat ik en mijn broer( ook op dit forum, alleen heeeel wat langer) ziek zijn geweest van iets anders. Maar geloof niet zo in toeval!
 11. Sawyer is toch ook keramisch? Jullie bedoelen wellicht actieve kool?
 12. Gelijk even een vraag/ opmerking. Ik ben toch zeker 4 dagen ziek geweest na het drinken van Belgisch slootwater terwijl ik wel een filter heb gebruikt ( sawyer squeeze), wat nu? Toch nog chloor gebruiken?
 13. Ja dat denk ik ook, maar dan nog is hier Putin de schuldige toch! Waarom steunt hij een stel idioten, en blijft hij die steunen!
 14. Ah, als je het zo bekijkt wel ja. Excuses.
 15. Gestolen? Niet te geloven dit. Hammas heeft als doel alle joden te doden. Dit is hun bestaansrecht! Hun enige doel! Zolang de omliggende lamden geen Israëlische staat erkennen zal daar oorlog zijn. Israël is daarentegen wel bereid een Palestijnse staat te erkennen welke overigens nooit heeft bestaan en een een joodse staat trouwens wel in het verleden. Kortom hier is maar 1 schuldige en dat is niet Israël !
 16. Maar er zijn toch in principe 2 opties? 1. Niets doen en bedekken met de mantel der liefde 2. Afstraffen en laten zien dat dit een brug te ver is. Alles hier tussen in boycot etc. Trekt putin zich toch ook niets van aan.
 17. Hahaha, dus het aantal Posts bepaald of je een bijdrage levert?
 18. Toch denk ik dat Vladimir enigzins gekleurd is in deze zoektocht?
 19. Oneens. . Vliegtuig kwam vanuit Nederland, droeg een Nederlands vluchtnummer was dus daadwerkelijk een Nederlandse vlucht. Blijkt ook wel gezien het aantal Nederlandse slachtoffers.
 20. Artikel 5 De partijen komen overeen dat een gewapende aanval tegen een of meer van hen in Europa of Noord-Amerika als een aanval tegen hen allen zal worden beschouwd; zij komen bijgevolg overeen dat, indien zulk een gewapende aanval plaatsvindt, ieder van hen de aldus aangevallen partij of partijen zal bijstaan, in de uitoefening van het recht tot individuele of collectieve zelfverdediging erkend in Artikel 51 van het Handvest van de Verenigde Naties, door terstond, individueel en in samenwerking met de andere partijen, op te treden op de wijze die zij nodig oordeelt met inbegrip van het geb
 21. En what about artikel 5 van de NATO? " Zomaar een gedachte "
×
×
 • Nieuwe aanmaken...