Ga naar inhoud

Wâldrinner

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wâldrinner

  1. Helemaal mee eens!! Deze buks is o.a. één die ik heb, zeer tevreden mee. Zet er wel een goede richtkijker op, anders sneuvelt ie.
  2. Jij bent de topic starter niet zie ik nu, sorryyyy Ben er zeker niet helemaal bij met mijn hoofd.😁😄
  3. Ah oké, ik dacht dat je een gewone radio bedoelde. Ik heb zelf ook twee scanners één met 9000 kanalen, twee meter zenden en ontvangen kan ik ook Baofeng UV5-R heb ik ook, en meer van dat spul, communicatie gaat wel lukken, maar dan heb ik je bericht verkeerd begrepen.🤔
  4. Ik heb vorige maand deze https://www.bol.com/nl/nl/p/sangean-mmr-99-dab-midnight-black-fm-dab-noodradio/9300000113250669/?bltgh=g6-YWL8qqXdLTseuw1ZPbQ.gKzt3ERQ0oUm26Cfm-RL1A_0_11.12.ProductTitle aangeschaft. Wel prijzig, maar werkt perfect, opladen via netstroom duurt ongeveer 3 uur, radio afspelen doet ie dan 25 uur, vijf minuten slingeren is +/- half uur radio, alles uitgetest. Goede ontvangst, ook op DAB+, mooi geluid, sleeperfunctie,wekkerfunctie, noem maar op. Zoals ik al zei, wel prijzig maar dik tevreden.
  5. Dat kan ook een optie zijn natuurlijk. Ik denk dat ik het meeste wel heb, ik ben zelf BHV'er daarmee kom ik een heel eind. Ik denk ook niet dat een rolletje verband of pleisters snel over de datum zijn, we moeten het ook niet overdrijven. Andere items moeten natuurlijk wel geregeld gecontroleerd worden.
  6. Inderdaad #652, antibiotica heb ik, maar kan wel wat meer worden. # Mevr.Grijpstra: Oogspoelvloeistof, niet verkeerd, ga ik toevoegen. En een bril is misschien ook een toevoeging waard, al moet ik toch altijd een leesbril op om wat te doen.👀 Bedankt, wie/wat nog meer?
  7. Goedemorgen, Ik ben bezig om mijn EHBO kit up to date te brengen. En dan bedoel ik niet je ouderwetse verbandtrommel, maar een long term SHTF kit. Wat mag er volgens jullie niet aan ontbreken??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...