Ga naar inhoud

s.o.t

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Alles dat geplaatst werd door s.o.t

  1. Wie maakt zich daar druk om in een SHTF scenario? Ik zou me drukker maken om mensen in roedel.. die zijn erg onvoorspelbaar. Maar mocht je in een roedel komen die doordraait, veel succes, met wond behandeling, als je er aan toekomt, ik zit in de honden, beten zijn soms 3 cm diep, scheurwonden zijn ook lekker. Beter is te zorgen dat je niet in die situatie terecht komt. Vaker zal je een hond met zijn baas treffen, dan maak je eerst de hond af, daarna de baas !
  2. Hoi Ik ben in de gelegenheid om een waterfilter te bouwen, echter ik heb mijn bedenkingen over de grote. Met de materialen die ik heb kan ik een filter maken van een 50 ltr filter inhoud, (de normale inhoud, zoals OA fllterzand en actief kool) We zijn echter met twee personen, voor nood zal je deze filter eens in de week gebruiken, opslag in jerrycan 30 ltr. kan je zo'n filter gewoon laten staan (afgesloten) of is het beter om kleine 1,5 ltr petflessen te gebruiken die altijd "vers" zijn. Ik heb het idee dat het ongebruikt laten staan niet goed is, zeker in de zomer als de temp wat oplopen, je krijgt dat bacteriƫn groei. Doet me denken aan de tijd dat ik een aquarium had, daar mocht je filter absoluut niet te lang stil zetten, de evt bacterieen gingen dan dood en veroorzaakte giftige stoffen...
  3. https://www.cbshop.com/Uniden_UBC_125_XLT_Nederland En een 27 mc exportbak evt porto 27mc voor onderling communicatie .
  4. Zoek een Qlima R8128SC, koop ze hier https://www.uwtuinendier.com/webshop/qlima-wiek-kous-type-o/7jV9K Als ze er zijn vraagt hij normale prijzen, laatst een pallet van die dingen in twee dagen uitverkocht.. en zorg voor een 60 ltr peut.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...