Ga naar inhoud

Nieliz

Lid
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Veluwe
 • Interesses
  Outdoor activiteiten, klimmen,voetbal,met vrouw, kinderen en hond het bos in,klussen.
 • Beroep
  Arbeitslos :(
 • Nieuwsbrief
  Ja

Nieliz's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Een complot is niet veel anders dan een poging om op slinkse wijze macht te verkrijgen toch? de theorieen daarachter lopen nogal uiteen omdat niemand het echt kan bewijzen. Feit is dat macht ( en geld als middel) al duizenden jaren bovenaan het verlanglijstje staat van heel veel mensen, follow the facts..
 2. Even een korte reactie, dit vond ik gister op youtube,http://www.youtube.com/watch?v=q2w3u8fcriA (heb niet alle reacties gelezen dus misschien staat tie er al bij) ,hier wordt de verdwijning van deze vlucht in verband gebracht met het verkrijgen van een belangrijk patent op een microchip, in dit geval zou de nieuwe patenthouder dhr de Rothschild zijn, als je het filmpje af kan kijken, (nogal irritant om naar te kijken} heb je er weer een optie bij wat er met het vliegtuig gebeurt zou kunnen zijn, plausibel?
 3. Ziet er goed uit maarehh 70euro? wel handig voor in mn rugzak
 4. Bedankt voor de reacties, klinkt logisch dat in een survival situatie de rocket stove te groot is, past wel in mn rugzak (120L Berghaus) maar dan is tie ook wel voor de helft vol:p Verder vindt ik het wel een handig ding voor een o.k. prijs, nogmaals bedankt voor de reacties
 5. T ging mij er meer om of het iets is wat ik in mn basis "prepuitrusting" zou kunnen gebruiken..
 6. Kan iemand me vertellen of een mini oven als deze http://www.basiszaak.nl/envirofit-rocket-stove handig is om te hebben? Op zich lijkt het me wel wat omdat hij gestookt kan worden op natuurlijke brandstoffen en is niet al te zwaar, wat denken jullie?
 7. Niet zozeer mma als sport maar meer ben ik bereid en in staat om dat wat ik heb te beschermen, tegen een pistool leg je het meestal af, altijd beter om iets van kennis of skill te hebben dan helemaal niets..
 8. @johnsmit, Goed om te horen:) ik denk ook dat het goed is om minimaal enige vorm van zelfverdediging te beheersen of in ieder geval die mindset te hebben, ofwel; ik bescherm mijn familie en eigendommen omdat het systeem zoals we dat nu kennen dat niet meer doet (WROL in wat voor vorm dan ook) mocht het zover komen
 9. @lamlordx, neen ik bedoelde @Summ maar ik zie dat jij ook met verschillende disciplines bezig bent
 10. Zo te zien ben je met mma bezig, volg je ufc,bellator,wsof nog een beetje? Ik kom weinig mensen tegen die mma leuk vinden
 11. Bekwaam zijn in een ämbacht is mijns inziens zeer waardevol in geval van een shtf situatie, in de huidige maatschappij kom je het juist bijna niet meer tegen.
 12. Alea iacta est..

×
×
 • Nieuwe aanmaken...