Ga naar inhoud

Albertien

Lid
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Albertien's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

20

Community reputatie

 1. Ik ben geen dominee, noch een priesteres, het is gewoon nadenken, onderzoeken, dat is toch niet zo moeilijk. Jij gaat mij niet vertellen wat ik op dit forum wel of niet mag schrijven, ik ben vrij om te schrijven wat ik vind en wat ik denk en wat ik weet, dus, zoek dan je heil bij orakel Keyzer Suze, wie dat dan ook mag zijn. Ik laat me door jou en de rest de mond niet snoeren, echt niet, blijkbaar triggert dit wel iets in jouw systeem, anders zou je niet reageren lijkt mij? Sweet dreams en with much love!! [MOD] 'I was hoping you'd say that ....'
 2. Dat je niet geloofd in Nibiru is niet erg, iedereen mag vinden en denken wat ie wil. Toch kun je er veel van vinden op internet en miljoenen mensen zijn inmiddels wereldwijd op de hoogte. De tweede zon al eens gezien? Dat is em dus, maar die wordt zo verborgen door ons gehouden, door het sproeien en versluieren met chemtrails van de zon, dus wij mogen het van de elite niet weten, toch geven ze hints via de films die nu draaien in de bios, gewoon opletten en de puzzelstukken zoeken. Het heeft niets met zweverigheid te maken, het is een astrologisch en kosmisch fenomeen en heeft al eerder plaatsgevonden, dus even je geschiedenis ophalen!
 3. Goed hoor Tom, dus jij bent ook bekend met de komst van Nibiru en de Annunaki. Heel veel mensen trekken alles in twijfel en wordt belachelijk gemaakt. Het is een kwestie van lezen en onderzoeken, dan valt de gehele puzzel op zijn plek. De tekenen zijn aldaar, vele vulkaanuitbarstingen via de ring of fire, binnenkort een grote, the big one, uitbarsting verwachting bij de westkust van Amerika, ook Yellow Stonepark is heel actief, er was 4 weken een uitbarsting aan de westkant van Yellow Stonepark, 5.0, dus er zullen nog vele klappers komen dit jaar, 2014 is een belangrijk overgangsjaar, komt nog chaos op ons af, zowel economisch, politiek gericht en nog meer ellende, Gewoon rustig blijven toch?
 4. Hallo Adriana, Ja ik weet oo alles over de komst van Nibiru, heb me er behoorlijk in verdiept en via de site van Nancy Lieder, ZetaTalk, kun je een beetje op de hoogte blijven. er zijn regelmatig berichtingevingen en ook veel foto's waarop je kunt zien dat deze planeet steeds verder de aarde nadert. Of het dit jaar gaat gebeuren, ik vermoed van niet, wij denken zelf volgend jaar, maar ja, dat blijft een verrassing. Als een dief in de nacht hè...... Steeds meer mensen worden nu wakker betreffende de komst van de planeet. Een kennis van mij, Evert Jan Poorterman schrijft regelmatig stukken op de site van Niburu.co, over de Annunaki, want het is hun planeet en zij hebben hier wat goed te maken, samen met nog vele ruimteschepen en er is vanaf andere planeten heel veel belangstelling. velen leven onder ons, ze willen het meemaken, dit is nog nooit gebeurd dat een planeet een poolshift maakt, samen met zijn bewoners. Verder klopt het ook qua bijbelverhalen, eindtijd, openbaringen, je kunt er alles in terugvinden en herleiden met wat de mensen hierover hebben geschreven, zij hebben er een ware studie van gemaakt. Hoe het verder zal verlopen weet ik echt niet, het zal veel vulkaanuitbarstingen geven en tsunami's, dus veel land zal verdwijnen, maar ook verloren oude landen, zullen weer gaan herrijzen. De site van Nancy is leuk om even alles te bekijken. Verder gewoon blijven doorademen en lekker genieten van het leven, dat doe ik ook en het is ook heel fijn om het samen met gelijkgestemden die ook weten van deze planeet, daarover de dingen te delen, dat voelt echt heel goed. Natuurlijk weet de elite hier al jaren van, ze hebben hun onderaardse steden al lang gereed, mocht het zover komen, mijn/ons vermoeden is dat zij wel de exacte datum weten via remote viewing, daarmee kun je in de toekomst kijken, die techniek hebben ze gekregen van hun buitenaardse vrienden, de slechterikken zal ik maar zeggen. Ze geven toch wel aanwijzingen, via Hollywood, de film, Deep Impact, 2012, en nu.....Noah, Pompeï, straks komt nog Exodus, want zo zou het allemaal kunnen zijn. Helaas heb ik geen roeiboot, nog wel een opblaasboot op zolder liggen, zal hem nog eens testen, maar vooralsnog is het heel belangrijk om rustig te blijven, vertrouwen hebben op, dus in balans zijn, geen angst hebben voor, mensen waarschijnlijk zullen helpen, want het zou wel eens een grote chaos kunnen worden en er zijn natuurlijk velen die niet voorbereid zijn, die dus geen voedsel e.d. hebben. Pas op dat je niet vertelt dat je aan het preppen bent, want dan staan ze zo voor je deur, die chaos wordt er straks toch verwacht. Vandaar ook die grote militaire oefenen, Bizon, zowel in Amerika vorig jaar en in februari jl. hier in friesland, in harlingen, operatie Bizon, dus ja, 1 en 1 is nog 2 hè, het zijn allemaal tekens dat er iets staat te gebeuren, dat is dus wel zeker. Voorlopig rustig ademhalen, als je behoefte hebt om dingen te delen, van harte welkom! Groet, Albertien
 5. Ik ben het geheel met je eens, we worden wel degelijk afgeleid van wat er echt zit aan te komen, er wordt gesproken over the event. De elite, ik neem aan dat jij weet waar ik het over heb, weet hiervan en heeft zich al sinds de jaren 80 voorbereid op deze ellende. De vulkanische activiteiten en vele zonneuitbarstingen hebben ook te maken met de komst van een planeet X/Nibiru, whatever. NASA zwijgt nu in alle talen, maar hebben deze planeet is in 1983 ontdekt en omdat deze naderende planeet, 3 keer zo groot als onze planeet, met grote snelheid richting aarde komt, zijn er momenteel zoveel vulkaanuitbarstingen, onder invloed van zowel de zon als deze planeet. Uiteraard mag hiervan niets in de media komen, mensen zouden dan in paniek raken. In Amerika worden momenteel de Femakampen gebruiksklaar gemaakt, dat zijn er heel veel als je hierop googled, de militairen hebben een grote operatie Bizon gehad, zo ook hier in februari jl. in het noorden van het land, operatie Bizon, zie http://www.wâldnet.nl. Voor wat Nibiru betreft zou ik je aanraden om de film te gaan kijken op youtube http://www.why easy answer come this new may of 2014. Misschien ben ik wel een doemdenker, een zwever, in ieder geval zegt mijn gevoel dat dit een mogelijkheid zou kunnen betekenen en waarom we momenteel worden afgeleid door een mogelijke WO-III en andere soort shit, wat ook heel naar is. Het meeste nieuws haal ik van niburu.co, wanttoknow, gewoon-nieuws en ook de site hoezithetnuecht.nl. Ja onbestendig gevoel, ik ken het, letterlijk de grond onder je voeten....helemaal mee eens.
 6. De vulkaanuitbarstingen worden steeds heftiger, uiteraard wordt daar in de media geen melding van gemaakt, ja van een aantal grote uitbarstingen wel. De ring of fire is momenteel behoorlijk in beweging. Een aantal weken geleden zijn een aantal wetenschappers bijeen gekomen, omdat binnenkort een uitbarsting wordt verwacht aan de westkust van Amerika, deze zou een uitbarsting van 9.0 zijn en dan zijn de gevolgen niet te overzien. Deze melding heb ik gelezen op Niburu.co, die wel meer updates geven over de vulkaanuitbarstingen. Ook Frank Overbeets heeft in het verleden meerdere voorspellingen gedaan, via berekeningen, deze zijn tot nu toe altijd uitgekomen. Hij geeft nu als datum aan 7 mei a.s.. Of dit zal gebeuren weet ik niet, het zijn wel goede berekeningen, maar ga me daar niet op vastpinnen. Mocht dit wel gebeuren dan komt de gehele ring of fire in bewegingen en heeft wereldwijd grote consequenties voor onze planeet. Het is allemaal afwachten, dat er straks een wereldwijde implosie gaat komen van de economieën, wereldwijd, zegt mijn innnerlijk weten dat dit waarheid is.
 7. Ja Lewieke, heel goed om je algemeen voor te bereiden. Ik loop er niet mee te koop, heb dat wel een keer hier aangeroerd tijdens een gesprek met mijn buurman, maar die vond het maar vreemd, hij geloofd in een goede uitkomst en zoals velen zeggen: deze tijden van economische crisis zijn er altijd al geweest, dus volgend jaar komt het wel weer goed. De economie zal weer aantrekken, meer banen en dan weer in een opgaande lijn. Tja, je kunt discussiëren tot je een ons weegt, maar daar kom je niet verder mee. Je spreekt zelf over een volle vriezer, maar hoe handig is dat, ik vrees dat dan de stroom ook zal uitvallen, dan zit je zo met bedorven spullen in je vriezer en wordt een stinkende boel lijkt mij:). Voldoende voedsel in glas en blikken kopen, die kunnen tig jaren mee en veel water inslaan, barleduc, ik heb dozenvol op zolder staan, in het donker bewaren. Ik heb sowieso mijn hele voorraad op zolder staan, mocht het op de benedenverdieping toch nat worden, je weet maar nooit wat er gaat gebeuren. Ha, ha drank, is dat wel zo'n goed idee, om je een beetje moed in te drinken tijdens de chaos, kop erbij houden hoor:)
 8. We zullen het gaan meemaken, voor de meeste mensen een onwerkelijkheid, maar zoals in de dagen van Noach en Mozes, Exodus, zo zal het zijn. Er is genoeg te vinden over de komst van planeet Nibiru, Nancy Lieder, Zeta Talk, Niburu.co, daarnaast kan het toch geen toeval zijn dat Hollywood de film Noah en straks de film Exodus op de markt brengt. Het is gewoon een kwestie van onderzoeken en het is daarnaast ook een kosmisch gebeuren, blijf onderzoeken. Niemand hoeft dit te geloven hoor, maar er zijn er miljoenen met mij die sinds de jaren 80 hier al vanaf weten, NASA heeft de planeet in 1983 ontdekt, vervolgens mocht dit door de elite niet naar buite worden gebracht, IRS heeft echter ontdekt dat deze planeet sneller de aarde nadert en zal straks voor de poolshift gaan veroorzaken, een zuivering van de planeet, lijkt me ook wel goed, aangezien de wereld doordrenkt is van satanische bolwerken. Droom anders lekker verder mensen, maar wees voorbereid, op zowel een grote bankencrash, vulkaanuitbarstingen. Be awaken and aware!
 9. De komst van planeet X/Nibiru is geen onzin, op het internet kun je allerlei filmpjes zien, ook velen zien nu een tweede zon, zowel bij zonsopgang- als ondergang. Heb dit vorig jaar zelf ook mogen zien. De elite weet dit al jarenlang, momenteel wil Amerika graag een WOIII orkestreren met Rusland, vervolgens klapt de economie en is het complete chaos in dat land. Zij zelf zullen geen melding doen van de komst van deze planeet, zij verschuilen zich wereldwijd in ondergrondse steden, waar ze al sinds de jaren 80 mee zijn begonnen. Hun hoop is dat de wereldbevolking wordt uitgeroeid tot 500 miljoenen, vervolgens komen ze na alle ellende weer boven en kunnen dan hun slavernij voortzetten, denken ze....zal niet gebeuren, het gaat zeker gebeuren, ik denk dat het niet lang meer duurt, aangezien er binnenkort een grote aardbeving wordt verwacht van 9.0 aan de westkant van Amerika, vele vulkanen zijn al actief geworden, de beructe ring of fire en zal veel gevolgen hebben voor de planeet. Zoals er de laatste jaren zoveel natuurrampen zijn gebeurd, heeft alles te maken met de komst van de planeet. Op de site van Nancy Lieder vindt je meer updates, ook Niburu.co geeft vele updates en kun je veel lezen over Nibiru. Maar er zal uit onverwachte hoek echt hulp komen, het is de laatste strijd tussen het donker en het licht!
 10. Albertien

  Water bewaren?

  Ja ik heb ook een waterfilter, in geval van nood, maar veel water in huis hebben is ook erg belangrijk. Als je ziet hoeveel water een mens per dag al verbruikt, is al heel veel. Uiteraard zullen we in moeilijke tijden weinig water tot ons moeten nemen en dus heb ik veel water in huis. Ik zie me nog niet elke dag naar een sloot rennen om het water te filteren, tenzij het zo uit de hand loopt en ik naar buiten moet gaan met mijn rugzak vol met spullen voor in noodsituaties.
 11. Albertien

  Water bewaren?

  Hallo, Ik heb deze week mijn waterfilter, lightsticks, storm- en waterproof lucifers binnen gekregen. Ik ben ook een beginnende prepper, aangezien ik nu ook ervan overtuigd ben dat er straks een chaos gaat uitbreken, sowieso in Amerika, WOIIII??, de vulkaanuitbarstingen, de komende planeet X, kortom allemaal redenen dat ik als een gek inkopen ben gaan doen. Een heerlijk gevoel overigens, om spullen in huis te hebben en te weten, wanneer de pleuris uitbreekt, heb ik in ieder geval voedsel en water in huis. Ik heb 2 foetsiekachels gekocht, kan er op koken, 60 liter petroleum, overigens het advies om deze tanks niet in huis te bewaren, mocht er vuur komen dan staat meteen het hele huis in de fik. Ik heb ze nu buiten neergezet, op een plek die niet zichtbaar is voor derden:). Daarnaast heel veel flessen lampenolie, een petroleumstel, 5 led zaklampen, 2 led lantaarns, 3 stormlantaarns, touw, 2 first aid kids, touw, groot zakmes, heel veel aanstekers, 3 zaken vol partylichtjes, 20 st. grote kaarsen. Dan nog 8 kratten vol met voedsel, veel blik en glas, groenten, fruit, soepen, siroop, honing, pindakaas, chocopasta, veel volkorencrackers, 4 zaken gezonde muesli, ook 2 grote potten vitamine C1500, onontbeerbaar. Ben nog bezig met mijn waterverzameling, heb inmiddels 30 dozen barleduc à 2 liter, 6 per doos, dan nog 4 six-packs waterflesjes, 2 grote jerrycans van 20 liter en er moet nog meer bij, vind het ook heerlijk om zo lekker te gaan preppen. Mijn gevoel zegt om alles toch op de bovenverdieping te bewaren en dus op de zolderverdieping, heb een groot huis, dus veel ruimte om op te bergen. Uiteraard heb ik ook nog de nodige voorraad staan in mijn kast in de hal, schrik er soms van, wat veel, maar was altijd al een verzamelaar en ooit een grote kelder gehad, dus altijd bezig met voorraden aanleggen. Ik wilde dit als nieuwkomer even met jullie delen, maar ik ga als een speer:). Groetjes, Albertien
 12. Hallo, Ik heb zelf overwogen een Zibro Kamin te kopen, maar deze blijkt niet geschikt te zijn om op te koken. Ik heb dus vorige week 2 Foetsie kachels gekocht en daarop kun je wel koken, je kunt het bovenste plaatje erafhalen, dan krijg je een enorme warmte. Je kunt er standaard een waterketel op plaatsen, heb je meteen warm water. Ik heb 60 liter petroleum ingeslagen, dat is de zuivere petroleum van Zibro Kamin, ik denk dat jij deze ook hebt gekocht voor jouw kachel. Het lijkt mij voorlopig dan wel voldoende en ik heb ook nog een petroleumstel staan waar ik ook nog op kan koken. Nog even op jouw vraag over die lampenolie, ik zou het zeker voor de Zibro Kamin niet gebruiken, althans lijkt mij niet geschikt, zou maar informeren bij de dealer. Groetjes, Albertien
×
×
 • Nieuwe aanmaken...