Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

LiselotteDvhN

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

LiselotteDvhN won de laatste dag op 31 mei 2014

LiselotteDvhN had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

72 Uitstekend

Over LiselotteDvhN

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Deze journalist is idd een "jong dingetje" van 25, maar toch al weer aardig wat jaartjes bezet . Dank allen voor de complimenten, waardeer ik erg! En dank voor iedereen die meedacht met het verhaal.
 2. Haha als je je registreert dan kun je elke maand 10 PLUSartikelen gratis lezen. PLUSartikelen zijn lange stukken die alleen toegankelijk zijn voor abonnees of mensen die zich registreren. Zo kun je tien langere journalistieke stukken gratis per maand lezen .
 3. Het komt ook als plusartikel op onze website. Je moet je dan even registreren, maar dan kun je het artikel gratis lezen. Het artikel komt vanavond of morgenochtend online .
 4. Het artikel gaat morgen groot mee in de zaterdagbijlage van Dagblad van het Noorden. Ik ben benieuwd wat jullie van het verhaal vinden!
 5. Dag allen, Gisteren inderdaad een erg interessant interview gehad. Ik weet nog niet wanneer het gepubliceerd wordt, kan wel een tijdje duren i.v.m. andere projecten. Ik wil dit goed aanpakken dus ook even mijn tijd voor nemen. Zodra het wordt gepubliceerd laat ik het weten! Groetjes, Liselotte
 6. Dag allen, Een korte update, ik kan @MyronPrps interviewen voor het verhaal, erg fijn! Er zijn ongetwijfeld meer preppers in Groningen en Drenthe, zijn er nog meer mensen die mee willen werken? Ik zoek nog één of twee mensen om te interviewen. Het zou het verhaal enorm helpen als ik meerdere mensen kan interviewen. Ik hoor graag van jullie, alle suggesties zijn welkom! Liselotte
 7. @Flow, ik werk voor Dagblad van het Noorden, de krant voor provincies Groningen en Drenthe dus Noord-Holland is inderdaad helaas niet im Frage. Woon je zelf wel in Groningen of Drenthe?
 8. @Flow: Excuses voor mijn late reactie. Om antwoord te geven op je vraag: ja, de geïnterviewde mag het artikel van te voren inzien zodat eventuele feitelijke onjuistheden rechtgezet kunnen worden. Verder is de inhoud mijn pakkie an. De eventuele ontevredenheid moet feitelijk gegrond zijn, dus meningen/interpretaties ga ik niet veranderen. Daarom is het altijd belangrijk dat geïnterviewden ook vooraf bedenken wat ze willen zeggen en niet achteraf een betreurde uitspraak willen intrekken. In de praktijk zal dit hoogstwaarschijnlijk erg meevallen en we kunnen altijd over dingen overleg
 9. Haha dat is echt puur toeval, misschien had ik mijn oproep een paar dagen eerder moeten plaatsen . Ik ben zelf geen prepper maar wel uitermate gefascineerd door het onderwerp (maar daar ben ik dan ook journalist voor, nieuwsgierig naar veel dingen).
 10. Dag allemaal, Ik zal mij allereerst even voorstellen. Mijn naam is Liselotte Schüren (25 jaar) en ik werk voor Dagblad van het Noorden. Eind 2012 heb ik een oproepje op dit forum geplaatst voor een reportage bij RTV Noord (mijn vorige werkgever). Preppers wilden mij destijds graag helpen maar kwamen liever niet op tv/radio, geheel begrijpelijk. Ik heb toen het volgende gepost op de website. Desondanks vind ik het ontzettend interessant om te zien hoe begaan en gedreven iedereen hier is. Mocht het niet lukken voor RTV Noord dan hou ik deze websites/verhalen in ieder geval in mij
×
×
 • Nieuwe aanmaken...