Ga naar inhoud

LiselotteDvhN

Lid
 • Items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

LiselotteDvhN won de laatste dag op 31 mei 2014

LiselotteDvhN had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

LiselotteDvhN's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

72

Reputatie

 1. Deze journalist is idd een "jong dingetje" van 25, maar toch al weer aardig wat jaartjes bezet . Dank allen voor de complimenten, waardeer ik erg! En dank voor iedereen die meedacht met het verhaal.
 2. Haha als je je registreert dan kun je elke maand 10 PLUSartikelen gratis lezen. PLUSartikelen zijn lange stukken die alleen toegankelijk zijn voor abonnees of mensen die zich registreren. Zo kun je tien langere journalistieke stukken gratis per maand lezen .
 3. Het komt ook als plusartikel op onze website. Je moet je dan even registreren, maar dan kun je het artikel gratis lezen. Het artikel komt vanavond of morgenochtend online .
 4. Het artikel gaat morgen groot mee in de zaterdagbijlage van Dagblad van het Noorden. Ik ben benieuwd wat jullie van het verhaal vinden!
 5. Dag allen, Gisteren inderdaad een erg interessant interview gehad. Ik weet nog niet wanneer het gepubliceerd wordt, kan wel een tijdje duren i.v.m. andere projecten. Ik wil dit goed aanpakken dus ook even mijn tijd voor nemen. Zodra het wordt gepubliceerd laat ik het weten! Groetjes, Liselotte
 6. Dag allen, Een korte update, ik kan @MyronPrps interviewen voor het verhaal, erg fijn! Er zijn ongetwijfeld meer preppers in Groningen en Drenthe, zijn er nog meer mensen die mee willen werken? Ik zoek nog één of twee mensen om te interviewen. Het zou het verhaal enorm helpen als ik meerdere mensen kan interviewen. Ik hoor graag van jullie, alle suggesties zijn welkom! Liselotte
 7. @Flow, ik werk voor Dagblad van het Noorden, de krant voor provincies Groningen en Drenthe dus Noord-Holland is inderdaad helaas niet im Frage. Woon je zelf wel in Groningen of Drenthe?
 8. @Flow: Excuses voor mijn late reactie. Om antwoord te geven op je vraag: ja, de geïnterviewde mag het artikel van te voren inzien zodat eventuele feitelijke onjuistheden rechtgezet kunnen worden. Verder is de inhoud mijn pakkie an. De eventuele ontevredenheid moet feitelijk gegrond zijn, dus meningen/interpretaties ga ik niet veranderen. Daarom is het altijd belangrijk dat geïnterviewden ook vooraf bedenken wat ze willen zeggen en niet achteraf een betreurde uitspraak willen intrekken. In de praktijk zal dit hoogstwaarschijnlijk erg meevallen en we kunnen altijd over dingen overleggen, maar ik hou wel de regie en de eindverantwoordelijkheid.
 9. Haha dat is echt puur toeval, misschien had ik mijn oproep een paar dagen eerder moeten plaatsen . Ik ben zelf geen prepper maar wel uitermate gefascineerd door het onderwerp (maar daar ben ik dan ook journalist voor, nieuwsgierig naar veel dingen).
 10. Dag allemaal, Ik zal mij allereerst even voorstellen. Mijn naam is Liselotte Schüren (25 jaar) en ik werk voor Dagblad van het Noorden. Eind 2012 heb ik een oproepje op dit forum geplaatst voor een reportage bij RTV Noord (mijn vorige werkgever). Preppers wilden mij destijds graag helpen maar kwamen liever niet op tv/radio, geheel begrijpelijk. Ik heb toen het volgende gepost op de website. Desondanks vind ik het ontzettend interessant om te zien hoe begaan en gedreven iedereen hier is. Mocht het niet lukken voor RTV Noord dan hou ik deze websites/verhalen in ieder geval in mijn achterhoofd voor wanneer ik er nog een keer een artikel over wil schrijven (voor een ander medium). Misschien is de stap dan net iets kleiner om (eventueel anoniem) je verhaal te doen. Het verhaal is altijd in mijn achterhoofd blijven hangen. Ik werk op dit momenteel bij de krant dus ik wil het verhaal nog een kans geven. Daarom mijn oproep: ik ben op zoek naar één of meerdere preppers die mee wil werken aan een reportage. Ik stel me geen illusies dat mensen op dit forum een bunker in hun achtertuin hebben om te overleven (a la Doomsday Preppers), maar wel hun leven zo inrichten dat ze ten tijde van een crisis (nucleaire ramp, instorten euro, uitvallen elektriciteit, strenge winter etc etc) zelfredzaam zijn i.p.v. afhankelijk (zoals veel anderen) van instanties. Het is ontzettend interessant om te zien dat er wel een aantal mensen zijn die niet langer afwachten maar het heft in eigen handen nemen en zich voorbereiden op deze (eventuele) veranderingen. Een interessante levensfilosofie die ik hopelijk in een portret kan illustreren. Enige eis is dat de preppers die mee willen werken in Noord-Nederland wonen, het liefst in Groningen of Drenthe, eventueel zou Friesland ook nog kunnen. Voorafgaand aan deze oproep heb ik toestemming gevraagd (en gekregen) van Dr. Pepper. Ik hoor graag van jullie! Hartelijke groet, Liselotte Schüren 06-33712001
×
×
 • Nieuwe aanmaken...