Ga naar inhoud

Bob1970

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bob1970

  1. Kijkende naar het verleden en de ontwikkelingen wereldwijd ( we leven tenslotte niet op een eilandje) en dus ook in Nederland, is er maar een persoon die mijnde inziens perfect aangeeft hoe "goed" het wel gaat met ons allen: KONDRATIEFF. Eenieder die zich hier eens een uurtje in verdiept weet waar het heen gaat met ons mooie landje. Voor de onwetenden alvast een start http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Kondratieff-golf

    Voor wie gelooft in de Key...onzin, het ergste moet nog komen! Het draakje van Keyser Suze is nog in de groei!

    • Leuk 1
  2. @EconomicCollapse, ik ga helemaal met jouw gedachten mee hoor. @verzamelaar en goudsmelterij: leen bij de bieb gewoon eens het boek van Eric Mecking " Deflatie in aantocht" . Ik heb de versie uit 2005 (dus geschreven in 2005!).

    Op de pagina's 68 t/m 74 lees je alles over de Kondratieffseizoenen en zul je exact de ontwikkelingen, acties van overheden en banken tegenkomen zoals ze de laatste jaren en momenteel plaatsvinden. Kun je ook lezen wat de rol van goud hierin is.

    Ik denk dat, als je dat gelezen hebt, je er alles aan zal doen om zo snel mogelijk, wat goud of zilver te bemachtigen.....

    • Leuk 1
  3. Dank Awol voor de support! Las al een paar dagen de berichten zonder me te hebben aangemeld. Vandaag zag ik dit topic en zag die shop er niet bij staan. Wilde alleen maar helpen/tip geven. Wordt helaas niet altijd gewaardeerd. Nou ja, ieder zijn mening. We leven (nog) in een vrij land gelukkig!

    En idd ook ik heb al voor ca. 2 mnd voedsel/drinken ingeslagen. Als ik binnenkort tijd heb, zet ik iets in het voorstellingstopic. Heeft ieder wat meer info over mijn beweegredenen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...