Ga naar inhoud

Do_or_die

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Ja

Do_or_die's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

  1. Bij mij hier in Haarlem leeft er ook iemand onder een brug. Nooit gedacht dat ik ooit zoiets zou tegen komen. Ik heb er wel heel veel ontzag voor, want in vergelijking met hem heb ik het zo rijk. Des te meer motivatie geeft het me om nog zelf redzamer te worden!
  2. Dat gaat over geisoleerde vormen van vitamine d(vitamine d2, de plantaardige vorm is hier de boosdoener). Vitamine d3(dierlijke bron) is het beste. vitd in synergie met a en k(green pasture's blue ice royal) is er niks aan de hand. ik zeg mijdt alle synthetische vitamines. Biergist is prima voor de b vitamines en wat mineralen. Levertraan voor a, d en k2 plus de omega vetzuren. Rozenbottel, acerola en camu camu poeder voor vitamine c. Keltisch zeezout ipv van geraffineerd zout. dat bevat nog alle mineralen en spoor elementen. Ik gebruik zelf ook magnesium chloride.
  3. Ik gebruik de Blue ice royal van green pasture en dat is de enige juiste in mijn mening. http://www.vitavie.nl/webshop/Visolie.html Over het gebruik van Levertraan en voeding in het algemeen verwijs ik naar een ander forum waar ik actief op ben: http://www.westonprice.nl
×
×
  • Nieuwe aanmaken...