Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Spongebob

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Spongebob

 • Titel
  Jr. prepper
 1. @ mr gold - en de les van de investeerder die niet meer in papier geloofde . . . en dat de onzekerheid over is "als je eraan gewend raakt '
 2. @ dr. pepper : goud is mi geen bubble. euro en $ wel boekentip : http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/geld-goud-en-zilver/1001004011833450/index.html
 3. Wel eens snel onderzoek gedaan naar het openen van een rekening in Noorwegen. Is moeilijk te doen - geen kantoren in NL, identificatie en veel bankkosten ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...