Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Dinkie

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

28 Uitstekend

Over Dinkie

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Interesses
  fotograferen, tuinieren, kleding naaien en knutselen, terreinrijden,
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Dinkie

  Bijensterfte

  Hallo iedereen, Hier nog een actie van Sum of Us, die de EU gaat helpen in het proces wat Bayer heeft aangespannen tegen de EU over de nieuwe richtlijnen waarin de stof neonicotinoid verboden werd. Deze stof is een van de redenen van de grote bijensterfte. Bayer wil deze nieuwe richtlijnen weer van de baan hebben. Je kunt de petitie hier tekenen: http://action.sumofus.org/a/bayer-bees-lawsuit/10/2/?sub=homepage Vorig jaar in Spanje hebben we over de bijensterfte een documentaire-film gezien, waar ik best wel van geschrokken ben. Je kunt deze film hier ook zien: http://www.vanishingbees.com/ Gelukkig zitten er in de film ook hoopgevende teksten verwerkt. Je kunt er als simpele consument aan meewerken dat het veranderd, koop biologisch gekweekte groenten en fruit, maak zelf een moestuin, neem een bijenkast.... bee the change, join the hive, spread the buzz! Dus nu ga ik deze winter beginnen aan een cursus imkeren. Best spannend, want ik moet er wel voor leren, en zelfs een examen doen. Je mag blijkbaar niet zomaar kasten neerzetten.... Dinkie
×
×
 • Nieuwe aanmaken...