Ga naar inhoud

Max v. Bok

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Max v. Bok's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

11

Community reputatie

 1. Ja, ik ben niet zo goed met computers. Kan iemand mischien uitleggen hoe dat dat werkt op een iPad?
 2. Best goed mes. Die heb ik gemaakt met alleen een werkbank slijper.
 3. Haha, ben nu 14 en mijn favoriete mes is "razor Sharp" en zelf gemaakt. https://mail.google.com/mail/u/0/s/?view=att&th=14bd0aea6c59bac8&attid=0.1&disp=attd&safe=1&zw
 4. Hallo ik ben 14 en mijn grootste aankoop was een machete van 30,- bij de legerbroekendump in Waspik.
 5. 1ste bij de pees rekenen ze met Inc. 2de bij van Dorst kun je ALLES kopen voor je boog 3de ik ben pas 13 en ik weet er zelfs meer van !!!
 6. Hoi ik ben max. Ik woon in gem. Heusden. Ik ben 13 jaar oud. Mijn hobby's zijn: boogschieten, hout en metaal bewerken maar de slijptol is kapot en preppen natuurlijk.
 7. Ach zeur toch niet over de wet, je kunt al het materiaal legaal kopen en bewaren. En oefenen kan best voor SHTF, ik ben bestwel zeker dat de wet je dan niet zal hinderen!
 8. Je mag jagen op eigen terrein met een luchtgeweer, maar geen "bedreigde" dieren(geen enkele duif noem ik bedreigd!!!). Je mag geen vallen zetten binnen de wetten. Met boog weet ik niet ook al doe ik aan de sport. Veel succes verder!!!!
 9. Hallo ik ben max ik ben 13. Ik woon in haarsteeg ( bij den Bosch ) Misschien handig om te zeggen dat ik bijna alle powertools kan gebruiken ( geen las apparaat, snijbrander). Hobby's: preppen jagen slachten handboogschieten metaalbewerken!
 10. Ik heb een redelijk goede Bob. Mijn tip voor een goedkoop survivle mes: aardappel schil mesjes bij de blokker( 4 voor €2,00). In mijn Bob zit: 1 pan-2 pakjes multievitaminen- 1 pakje energieboost - 5 messen- 3. Blikjes eten- zijl van 3x6- kook setje- tandpasta- 3 lampen- zeep- Leeren handschoenen- ijzerdraad.
 11. Ik heb zelf een Bob van verzamelde spullen. Redelijk goed. Ik heb ook wel wat eten opgeslagen niet veel, maar wist je dat je eikels kunt eten? Onze straat staat er vol mee en met een opbrengst van ongeveer 4 kruiwagens vol per boom!! Is het bestwel stabiel. Wapens zijn handig, een moderne boog (recurve) is erg handig houten boogen moet je normaal na een paar uur afspannen een moderne boog hoeft dat niet! Je kunt er 2de hands een kopen voor ongeveer 50euro bij kennissen...
 12. Ik woon in Brabant (in de buurt van den Bosch). Klopt wel van de hogere overlevingskans. Iemand in de buurd?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...