Ga naar inhoud

Marcia

Lid
 • Aantal items

  64
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Marcia's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

37

Community reputatie

 1. Een aanval via watertransport.. Hoe krijg je een mega aantal slachtoffers? door het water te vergiftigen. Hopelijk gebeurt dat nooit, maar ik ben er wel bang voor.
 2. Die vrouwen zijn zeker stoer! Juiste plek om te protesteren, vind ik. Ik ben humanitair ingesteld en vind dat de vluchtelingen humanitair behandeld moeten worden. Maar.. ik vrees voor bepaalde aspecten van de islamitische religie. Is het waar dat de mannen, vrouwen als ondergeschikt zien? Ik heb eens gegoogeld op Zweden en verkrachtingen. Ik schrok enorm hoor. Ik heb een mooie dochter rondlopen die graag in jurkjes loopt in de zomer. Kan dat straks nog?
 3. Zo heftig zoals het in Athene tekeer gaat! Ik kan me de woede van de bevolking goed voorstellen, waar was het referendum nou goed voor? er wordt toch niet naar de burger geluisterd. Het zou me niks verbazen als er een burgeroorlog/ volksopstand uitbreekt.
 4. Het aantal besmettingen en doden voldoen niet meer aan de lijst met de verwachtingen die eerder naar voren kwam in dit draadje. (gelukkig maar....) Maar of we de media kunnen geloven weet ik niet.
 5. De reacties op twitter gaan zo vlug, dat ik ze bijna niet kan volgen. ook spanjaarden, duitsers enz reageren massaal. De grote vraag die nu speelt bij mij is, hoe kan een infectie plaats vinden ondanks de hoge beschermmiddelen die gedragen worden? Is het virus aireborne en word het verzwegen? 1 reactie van iemand is bij me blijven hangen van twitter. Een vrouw twittert, hoe moet dat als die 3000 militairen terug keren?
 6. Op twitter is het momenteel erg druk met reacties van Amerikanen die bezorgd zijn nadat het bekent is gemaakt dat er een verpleegster ebola heeft opgelopen van een liberiaan thomas Duncan die zij verzorgde met alle beschermmiddelen die zij vlgs protocol droeg.
 7. Bravo Keyser Suze! Je brief sluit goed aan bij de onrust die ontstaan is bij het zorgpersoneel zoals nu in Spanje en Amerika. Op tv lieten ze net beelden zien vanuit de kamer waar die priester lag in Spanje en waarop te zien is dat de mederwerkers zich hielden aan de voorschriften. Welke kans maken wij eigenlijk tegen dit virus? Als er al zoveel hulpverleners besmet zijn geraakt ondanks de beschermende kleding, hoe sluw is dit virus dan wel niet?
 8. http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2014/huisartsenpost-dicht-na-calamiteit/
 9. Huisartsenpraktijk in Dordrecht gesloten ivm calamiteit. Vermoedelijk een ebola patient in ziekenhuis Dordrecht. Bron Twitter.
 10. Gaaf zoals jij alles bijhoudt Loreen!
 11. Ik denk: als het om je kind gaat, hem/ haar verzorgen in de wetenschap dat je er spoedig achteraan zal gaan.
 12. http://www.cdc.gov/vhf/ebola/outbreaks/guinea/ Dit vind ik een goede link/site om up too date te blijven.
 13. Ha Nanna, dat ga ik lezen, ik ben fan van Mike Adams!
 14. http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/3713772/2014/08/05/Happy-end-voor-ebola-helpers-na-serum-uit-VS.dhtml Iets over wat die 2 Amerikanen kregen.
 15. http://www.google.com/patents/CA2741523A1?cl=en Het patent. Dus komen er weer vaccinaties aan (Big Farma) maar helpen die wel tegen een andere variant dan de Bundibugyo variant? Ben wel benieuwd naar wat die 2 amerikaanse patienten hebben gekregen, iets geheims, las ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...