Ga naar inhoud

Catharact

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Catharact

  1. Dit is iets wat ik jullie niet wilde onthouden, en ik raad dan ook zeker aan de rest te bekijken.

     

     

     

    Overland Expedition is een Youtube kanaal van een groep 'overlanders', mensen die zo veel mogelijk off-road van A naar Beter gaan. Bovenstaand filmpje laat hun nieuwste speeltjes zien.

    Op dit moment uploaden ze elke week een aflevering van hun tweede seizoen waarin ze van Mexico naar het zuidelijkste puntje van Argentinië dwars door Zuid-Amerika rijden.

    Het eerste seizoen betrof een reis door Canada en Alaska en kan ik ook zeker aanraden om te bekijken. Buiten het feit dat ze met extreem mooie spullen rond racen is het camera werk bijzonder prachtig.

    Dit maakt voor mij ook hun filmpjes zo bijzonder. Al met al een aanrader om in de loze uurtjes een paar afleveringen te bekijken, en wie weet doe je nog ideeën op.

    Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

  2. Bij aankoop van 200 blikken kunnen we een hele scherpe prijs neerzetten maar dan moeten we gezamenlijk 200 blikken inkopen. Keuze uit:

     

    MH Blik spaghetti bolognaise

    MH Blik pasta met lasagne saus

    MH Blik Chicken Korma with Rice

    MH Blik Chicken Tikka with Rice

    MH Blik vegetable Tikka with Rice

    MH Blik Sweet and Sour Chicken With Rice

    MH Blik Chili con carne with Rice

    MH Blik Sweetcorn

    MH Blik Salmon and Potato in Dille Saus

    MH Blik peas

    MH Blik scrambled Eggs, ham and potato

     

    Denk dat zo'n derde van de prijs af kan als we naar de prijzen kijken van zwerfkei

     

    Willen jullie dit en zo ja en welke smaken? MH Blik Peas en Sweetcorn kunnen gok ik rond de 25e per blik doen.

     

    Die blikken zijn overigens al wel te bestellen @http://www.noodzaken.nl/noodrantsoenen-c-122.html voor ongeveer een derde van prijs vergeleken bij https://www.zwerfkei.nl/merken/mountain-house overigens niet in grote getallen gezien hun voorraad, maar wellicht stof tot nadenken?

     

    P.s sorry voor de lange links een ipad in combinatie met een beginnend forum gebruiker is een recept voor ongemak.

  3. Ik word al raar aangekeken als ik de enige in mijn studentenwoning ben, die toevallig in het holst van de nacht met zaklantaarn aankom zetten bij de meterkast, omdat de stop van de openbare ruimte weer eens was doorgeslagen. Waar zich op dat moment al enkele personen hadden verzameld en tot de conclusie waren gekomen dat het voorraadje nieuwe stoppen al eerder op was gegaan. Toen ik op dat moment een nieuw doosje stoppen tevoorschijn toverde, ik had dit onheil al eerder aanzien komen, werd ik gelijk benoemt tot Doomsdayprepper! Laten het er maar op houden dat een voorbereid mens voor twee telt en in dit geval voor meerdere nadenkt. :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...