Ga naar inhoud

Lindaja

Lid
 • Aantal items

  1484
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Posts die geplaatst zijn door Lindaja

 1. ik zorgt al jaren voor mijn moeder. boodschappen, huishouden tuinieren en de extra zorg wanneer haar lichaam weer een periode helemaal niet meer mee wil werken.

  Een van de redenen dat ik bij mijn moeder op 10 minuten lopen af ben gaan wonen toen ik het huis uit ging was omdat we deze noodzaak zagen aankomen. ( er waren ook andere redenen allemaal gebaseerd op wederzijds elkaar kunnen helpen)

  we zijn nog steeds op zoek naar een mogelijkheid voor een soort kangaroe woning helaas zijn die haast niet bestaand in mijn omgeving

 2. Alternatieve energie bronnen, zoals zonne-energie en ouderwets op hout ( houtalcohol ) gestookt moet je dan aan denken, want fossiele brandstoffen zullen het eerst niet meer verkrijgbaar zijn. en als er geen electra is kun je ook al niet tanken

 3. Zij die de kunst verstaan.

  Hier kan moeder de vrouw geen fatsoenlijke trui meer breien.

  Veel commentaar, omdat de slimme meid op haar toekomst is voorbereid. Dat wel.

  Doe maar 2 weken de stroom eraf.

  Blij zijn de mensen met hun zonnepanelen. En een week later ook berooft.

  als moeder de vrouw geen trui kan breien moet je doen wat de echte oude stoere mannen deden . je weet wel wat de matrozen herders enz allemaal deden. wat was dat ? O ja breien

  • Leuk 1
 4. ik ben zelf ook op zoek naar een lichtgewicht budgettentje ( voor aan rugzak te dragen )

  mijn eisen zijn genoeg ruimte om met dochter er in te kunnen slapen en omkleden. zonder dat de ellebogen in elkaar ogen steken ( 3 pers )

  Moet natuurlijk goed zijn bij slecht weer ( flinke regen en kou )

  dus inplaats van hier een apart topic voor te openen denk ik dat ik maar gewoon vraag of mensen hier in dit topic hun suggesties kunnen doen want ik zie door de bomen het bos niet meer

  alvast bedankt

 5. Linda

   

   

  [voornaam] - Linda is een meisjesnaam. Het is een verkorte vorm van namen met de Germaanse stam -lind, zoals Ermeline, Sieglinde of Gerlinde. Dat betekent "schild van lindehout" of "slang" (als kenner van geheimen). De herkomst van de naam Linda kan ook Spaans zijn, het kan afgeleid zijn van lindo wat "mooi" betekent. ==Bek...

  Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Linda_(voornaam)

 6. speciaal voor de dronken klusser hebben ze daar nu ook hamers met een flessenopener aan de andere kant

  voor mijn dochter regenlaarsjes 4.99 en een firesteel

  kruiden 4 soorten 89 cent

  cashewnoten 1.99

  een wegwerpmes1.09 ( ja zo een keramisch met coating )

  een regenpak 10.95

  blikopener 1.85

  gloeistaafjes 15 st 0.69

  afwasborstel met dispenser0.59

 7. 2000 post en er een waardoor ik nog na moet gaan denken ook vooral na het lezen van @Loreen haar reactie moest ik even denken aan mijn rol in situaties in het verleden.

  ik ben niet iemand die van begin af aan ergens het voortouw neemt. als iemand me vraagt om te helpen dan doe ik dat , pas zodra ik in een situatie genoeg overzicht heb en de kennis en inzicht heb zal ik het voortouw gaan nemen.

  dit doe ik alleen als ik zeker ben en het resultaat is daar dan ook naar.

  De enige uitzondering is daarbij als het blijkt dat er niemand anders is met meer verstand van zaken zal ik het wel op me nemen om iets aan te sturen. en als er iemand is die alleen wegens grote mond het voortouw probeert te nemen op een in mijn ogen verkeerde manier zal ik er tegen in gaan.

   

  het verschil is denk ik hierbij tussen mensen die weten waar ze mee bezig zijn , mensen die vinden dat ze weten waar ze mee bezig zijn , mensen die leren waar ze mee bezig zijn. en mensen die het makkelijker vinden om te volgen.

  kennen kunnen leren.

 8. Als je enkel de slaapzak neemt zou ik het niet volledig betrouwen maar met een fleece erbij en eventueel een isolerende laag om op te liggen kan het best haalbaar zijn om ff verder mee te kunnen. Wel een aanrader bij de budget slaapzakken is af en toe over de rits te gaan met kaarswas..

  mits ze metaal zijn

 9.  

  Van de week op facebook een kerel die het leuk vond om op een foto van mij en mijn zus, grapjes te maken over mijn zus. Alhoewel het heel erg Hollands is dat men sexueel getinte grapjes maakt over zussen en moeders, ben ik daar helemaal niet van gediend.

  En als ik jou ook nog eens alleen via fb ken en niet eens in persoon, dan kan ik daar ook woedend over worden.

  Dan kun je zeggen vrijheid van meningsuiting en bla bla bla...

  Maar wanneer stopt de grens van vrijheid van meningsuiting en gaat men gewoon te ver?

   

  iets hollands nee, iets wat over de hele wereld gebeurt dit valt alleen onder de "lichte"vorm

 10. ik geef mezelf 2 sterren op bug in basis . genoeg voorraad om het een paar maanden uit te kunnen houden en genoeg kennis en materialen om dat te rekken

  bug out wil ik niet eens aan denken.

  hoewel als ik mezelf zou vergelijken met de buren zou ik mezelf wel 3 sterren kunnen geven voor beiden cenario`s

×
×
 • Nieuwe aanmaken...