Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

pluto 2018

Lid
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over pluto 2018

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. [ATTACH=CONFIG]6310[/ATTACH] De petromax HK 500 kan ook op spiritus branden dmv en kleine ingreep andere sproeierkop en je kunt genoemde brandstof er in verstoken Let op! nooit benzine verstoken in petroleum kerosine lampen das levensgevaarlijk.anders om kan wel .Ik heb uit eigen ervaring ondervonden dat de pertomax en optimus de beste kwaliteit hebben betreffende druklampen. Mijn voorkeur gaat uit naar de petromax 500CP gebruiks vriendelijke lamp met een hoog vermogen en alle onderdelen tot in de kleinste zijn gemakkelijk te verkrijgen, deze lamp kun je op koken en je hebt gelijk
 2. Met een druklamp bv kun je ook koken en zo hebt je 3 vliegen in een klap ''koken - warmte + licht'' en wat wil je nog meer met 1L petroleum doe je ca 8 uur mee.
 3. Het nadeel van de HK 500 is dat deze gloeikousje vreten of je moet de drosselklep in de mengbuis knijpen maar dan krijg je ook wat minder licht en minder ruis geluidt.het is idd alles of niks bij deze lamp maar de lichtopbrengst is super.
 4. Ik ben tevens messen verzamelaar en verzamel al meer dan 40 jaar militaire vechtmessen. Een mes langdurig opbergen in de scheden is droog de beste manier, dmv invetten wordt de binnenzijde van de schede ook vuil vet , en kan op de lange termijn toch gaan corroderen en het trekt immers vuil aan.Het Lemet gewoon schoon en droog maken en dan in de schede opbergen is het beste. Ik heb hier messen liggen die al meer dan 40 jaar op deze wijze zijn opgeborgen de lemet's daarvan zijn nog als waren ze gisteren gemaakt , de meeste messen die ik heb komen uit de 1940. NB: tip je kunt het mes met s
×
×
 • Nieuwe aanmaken...