Ga naar inhoud

larik

Lid niveau 2
  • Items

    607
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door larik

  1. Beter een goed en 'veilig' kindermes kopen van bv victorinox of opinel en samen ermee aan de slag, dan dat ze zelf een gevaarlijk prut ding kopen en stiekem gaan klooien. 

    Absoluut doen, vind ik. 

    • Leuk 2
  2. Heeft niets met Russen (of wie dan ook) te maken. :)

    Een inspectie voer je uit om mogelijke problemen voor te zijn. Dat wil niet zeggen dat een inspectie waterdicht is en 100% uitsluit dat er een mankement kan optreden.

    Het promoten van eigen agenda is ook niet voorbehouden aan alleen de Russen, vandaar dat ik ook schrijf: "....door de verschillende partijen gebruikt gaat worden voor de eigen agenda."

     

    Momenteel is er een hoop twijfel over wat er nu gebeurt is met de Airbus en ik ben wel benieuwd wat de diverse 'conclusies' zullen zijn en hoe diverse partijen hierop gaan reageren.

     

    Ah zo, dank voor de reactie. Verkeerd gelezen dus.

  3. Motorkleding op weg naar het werk. (behalve bij sneeuw) In mijn tas zit de ghb/edc/eten/drinken gereedschapjes.

    Eenmaal op het werk gewoon spijkerbroek, tshirt kort of lange mouwen. Daar een winterjas en vest hangen en schoenen liggen. Momenteel vans, daarvoor all stars.

     

    Binnen 10 minuten scheuren ben ik trouwens op mijn werk, dus uitgebreide ghb gebeuren heb ik niet in mijn werktas. Zaklampje, multitool en wat motorgereedschapjes.

  4. Ik heb voor de hikes een Jack Wolfskin Gossamer, 1 persoon tent. Beetje een bivy waar je in kan kruipen. Binnen en buiten tent zonder ruimte voor de tas. Wel je schoenen passen net in een soort onderdakje.

    Bevalt mij prima en dat voor 100 euro, iets van 1 kilo weegt ie.

    Met stiekeme zaken als bushcraft (iets minder legaal waar ik ga) heb ik tarp en bivakzak KL, zwaarder maar ook heerlijk. (2x zo zwaar als de jwg schat ik in)

  5. Ik haat koninginnen dag, dus koningsdag zal ik ook wel kut vinden.

    Kost teveel, zijn amper Nederlands die lieden, ze schijnen wel goed voor connecties enzo te zijn. Heeft het gewone volk geen kut aan verder, ik word er niet rijk van iig.

    Maarja, wie moet anders ons uithangbord zijn? Rutte? En daarna Samson of die downie van de SP? Beter dan Maxima word het niet, haar oudste dochter ook niet trouwens. Sja, dillema.

     

    Ik merk er weinig dat ze er zijn, dat wil zeggen laat maar lekker zitten ik heb er geen last van.

    Onee, laat ze maar lekker oprotten en een baantje bij de aldi ofzo zoeken, als ik nu niks van ze merk, heb ik er al helemaal geen last van als ze opgerot zijn.

  6. Een meute hou je niet tegen nee alleen in een tunnel vol auto's zit je niet niet in een tunnel volgepropt met mensen.

    Genoeg schuilplekken dankzij die auto's en alsof ze massaal tegelijk op een kluitje jouw kant op komen rennen.

    Je houd ze niet tegen nee als ze op je afkomen alleen het zal wel meevallen met zo een scenario. Een held ala stalone in daylight zal er vast ook niet aanwezig zijn trouwens.

  7. Wat een onzin-zin typ je hier neer, eerst zeg je dat je het super erg voor die mensen vind, en in dezelfde zin dat de grens potdicht moet.

     

    Waarom? Koop je alles wat je mooi vind, knuffel je iedereen die je aardig vind, sla je iedereen die je stom vind, geef je geld aan iedereen die je zielig vind etc..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...