Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Stephanie91

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Stephanie91

  1. Bedankt voor al jullie reacties! Ik lees dat vele van jullie het idee hebben dat we het preppen als ‘iets geks’ willen neerzetten. Het tegendeel is juist onze bedoeling. Onze titel ‘Je Zal Het Maar Zijn’ sluit juist aan bij de eerste reactie die mensen vaak hebben. Doordat wij het portret in samenspraak met onze gasten maken, maken we portretten die het verhaal eerlijk neerzetten en waar we dus niet alleen het fenomeen in beschrijven, maar er ook dieper op ingaan. Hierdoor krijgt de kijker meer inzicht in onderwerpen en wordt het juist minder vaak als ‘iets geks’ gezien. Ook klopt
  2. Beste preppers, Niet weer zo’n oproep! Maar deze is het misschien wel waard om even te lezen. Voor een nieuw seizoen van het tv-programma ‘Je Zal Het Maar Zijn’ van BNN zouden we graag een prepper willen portretteren. Ik heb begrepen dat preppers erg gesteld zijn op hun privacy, doordat er regelmatig negatief gesproken is over preppers. ‘Buitenstaanders’ hebben vaak een oordeel terwijl ze niet echt weten wat het inhoudt en wat preppers doen. We zouden dan ook graag een integer portret willen maken van een prepper waarin verteld wordt hoe het nu echt zit. In ‘Je Zal Het Maar Zijn’
  3. @De_echte_frank Leuk om te horen! Ik ken zelf eigenlijk geen andere studenten die prepper zijn. Komt dit wel vaker voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...