Ga naar inhoud

FryskePrepper

Lid
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

FryskePrepper's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Voor het verkopen zou je bij een aantal verkopende partijen terecht kunnen. Kijk maar eens op deze pagina (onderaan bij 'De hoogste terugkoopprijs voor Maple Leaf'): http://goudzilverprijs.nl/prijsvergelijk/zilver/munten/maple-leaf
 2. @lewieke: Hoe je het ook wendt of keert, het blijven bezittingen (ook als je het laat 'bewerken' tot sieraad). Dit zou je zoals USAfan aangeeft (in Nederland) in box 3 of bij "overige bezittingen" moeten aangeven is mijn vermoeden.
 3. Hoe doen jullie dit dan met investeringen in PM en belastingen? Ik zit er aan te denken om ook eens iets te doen met PM, maar ben wel benieuwd naar de bijkomende kosten ivm belastingen..
 4. Dank, ik zal de verzendkosten eens gaan vergelijken. Ondertussen is de eerste aanbieder in Duitsland al onder de 17 euro voor een maple leaf! Begin volgende week 15 euro per maple??
 5. Heeft er iemand ervaring met het bestellen van zilver in Duitsland? Ik zie namelijk dat de Maples daar bijna een euro goedkoper zijn dat bij de goedkoopste aanbieder in Nederland... Dan ik na de totaalprijs van de duitse leverancier nog extra kosten verwachten?
 6. En alweer een forse daling in de goud- en Zilverkoers; Zilver staat momenteel op 0,483 euro per gram! Nog even en de Maples zitten onder de 18,50 euro http://goudzilverprijs.nl/prijsvergelijk/zilver/munten/maple-leaf
 7. De koers blijft maar dalen Maples al bijna onder de 20 euro. Waar zou de ondergrens liggen??
 8. Nog een vervolgvraag; Weet iemand hoe het gaat met verzending vanuit Duitsland? Stel ik vind een webshop die een umicore muntbaar kan leveren. Hoe gaat dit dan met douane enzovoorts?
 9. Nu de marges bij de Nederlandse leveranciers die ik zie zo ongewoon hoog zijn (de laagste is momenteel 20.5%...) de volgende vraag: Wie kent er buitenlandse (bv. duitsland, belgie, frankrijk, GB) webshops die naar nederland leveren? Ik zou hier graag een paar linkjes van hebben zodat ik de prijzen kan vergelijken.
 10. Zelf al blijft de zilverprijs laag, of daalt deze zelfs verder; met de huidige verhoging van de marges bij de aanbieders (de laagste is momenteel 20.2% op een maple leaf) wordt het al weer een stuk minder aantrekkelijk.. Zouden de marges (al dan niet in overleg) zijn verhoogd omdat er niet of nauwelijks aan de vraag kan worden voldaan?
 11. Ja, de marges vielen mij ook op... Beetje jammer dat er niet met de 'normale' marges wordt gerekend. Met de marges zag ik vandaag nog wat leuks; gedurende 5 minuten was de marge van hollandgold ineens ~10%. Toen was de maple ineens 20,20 in tegenstelling tot de 21,40 bij de volgende goedkoopste Was helaas te kort om snel te bestellen...
 12. Dat doe ik zeker; glimmend zilverkleurig metaal /edit: alleen lijkt het feest nu al vroegtijdig ten einde.. De koersen klimmen het afgelopen uur alweer in rap tempo..
 13. Waar bestel jij dan in dollars en hoe gaat de levering? En de kosten hieraan?
 14. Hier ga ik zeker geen spijt van krijgen. Mocht de prijs nog verder dalen, dan neem ik dat verlies voor nu. Echter bestel ik dan wel extra bij
 15. Net zilveren Maples besteld voor E21,60 per stuk Heb echter wel met mate gekocht, want als deze daling nog even doorzet, kan ik er nog een paar bestellen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...