Ga naar inhoud

Ferdinandvbg

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ferdinandvbg

  1. Bij mij werkt het als een tierelier kan ik je zeggen. Wattenschijfjes, wattenplukken, beetje vaseline, alles brand als een gek. Ik moet het zelf snel in mijn Biolite laten vallen, anders brand ik mijn vingers. :-|
  2. Inderdaad, het was mijn tweede berichtje, hahaha Maar op vol vermogen, hij heeft twee standen, levert hij toch 5Watt. Dat is ben wat, haha En bij stand 1 zo'n 2,5 Watt. Ik heb er vanmiddag nog een ei mee gekookt en 10 minuten laden zou zo'n uur spreektijd opleveren. Maar goed, je telefoon opladen is wat anders dan je AA of AAA batterijen opladen natuurlijk. Alhoewel het principe wel hetzelfde is. Zo is het ook. Ik heb ook nog een battery pack waar ik mijn telefoon zo'n 2 tot 3 keer mee op kan laden. Daar ben ik ook wel content mee. http://www.digitalsonline.nl/pagina/p/5/id/BPA-AL360/a-solar-xtorm-al-360-portable-power-bank-11000-mAh.html?utm_source=beslistslimmershoppen&utm_medium=cpc&utm_campaign=beslist&utm_content=default Ik heb een iets ouder type met Rode Ledjes, ipv blauw. Maar de capaciteit is hetzelfde. 11Ah is best veel kan ik je zeggen!
  3. Handig hoor! Ik heb het al uitgeprobeerd met mijn biolite. Dit is jullie vast ook wel bekend! Zonder gaat ook wel, met krantenpapier en wat karton, maar dat gaat de eerste 5 minuten verschrikkelijk roken! Met een firestarter heb je daar bijna geen last van. De Biolite heb ik nog maar pas, maar ik ben er bijzonder tevreden over kan ik jullie melden. Nogmaals dank voor jullie tip!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...