Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

desprevenido

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over desprevenido

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Niet zo zeer met zilver, want dat koop ik (helaas) nog niet zo lang. Maar ik heb het wel eens meegemaakt dat ik iets besteld had en dat dan die winkel failliet ging. Dus dat heeft me wel lichtelijk paranoïde gemaakt.
 2. Bij zulke bedragen wel, vind ik. Dan betaal ik een paar honderd euro, om dan maar te hopen dat het goed komt. Misschien wordt die levertijd wel verlengt of gaan ze failliet, weet ik veel. En probeer dan je geld maar eens terug te krijgen. Ik vind het sowieso niet prettig om dure dingen op internet te kopen, en bij zilver kan het helaas niet anders ben ik wel achter gekomen.
 3. Ik wilde net wat munten kopen. Toen ik de pagina op zocht, stond er dat ze beschikbaar waren, en toen drukte ik op bestellen en toen waren ze uitverkocht Behoorlijk balen. Kan nu ook bijna geen zaak meer vinden die ze wel heeft.
 4. http://www.nu.nl/economie/3397032/jorritsma-ongelukkig-met-advies-nibud-geld-nemen.html "Ik houd een pleidooi voor het niet afschaffen van de chipknip. Cash geld is het slechtste wat er is", zei ze. Het is bijna met geen pen te beschrijven hoe kwaad ik me hier om kan maken. Is dit mens nu zo naïef? Of probeert ze mensen gewoon bewust in de problemen te brengen? Nou, hoe meer van die hoge piefen dit zeggen, hoe meer cash geld ik in huis ga halen.
 5. Hartstikke bedankt Rien. Ondanks een avondje zoeken ben ik die zaak niet tegengekomen. Op hun site staat: Dus dat is bijna wat ik zoek. Het is in ieder geval al een stuk beter dan alles via de bank. Misschien kent iemand nog een andere winkel?
 6. Hallo, Ik ben op zoek naar een normale winkel (dus geen webwinkel) in de buurt van Rotterdam/Den Haag waar je zilveren munten kunt kopen (maple leafs, Philharmonikers, enz). Ik wil het namelijk contant betalen. Het probleem is alleen dat de winkels die ik tegen kom allerlei rare voorwaarden hebben. Zo kost het bij 'zilvergoudwinkel' €34,99 om contant te betalen. En afhalen kost €9,99. Dus dan ben ik 45 euro kwijt alleen omdat ik ze op wil halen en contant betalen. Dat zijn nota bene bijna twee munten. (Dit soort rariteiten ben ik nog nooit eerder tegen gekomen. Is dit een zilv
×
×
 • Nieuwe aanmaken...