Ga naar inhoud

Mw. jack

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mw. jack

  1. Op 9-12-2021 om 23:08, JJ&A zei:

    Een fijne avond @Mw. jack,

     

    Eerst wil ik je graag uitnodigen om je voor te stellen dat kan heel fijn op:

    https://forum.preppers.nl/forum/9-voorstelronde/

     

    Wij hebben een T5 busje laten ombouwen tot campertje, daar kan kan je alle voorzieningen in laten bouwen.

    Zelf is het ook wel te doen om een busje om te bouwen.

    Wij hebben ook heel vaak baat gehad dat we een campertje hebben, het past ook wel bij een prepper die goed wil zijn voorbereid op allerlei scenario's.

     

    Er is trouwen ook info op het forum dat je van bepaalde suikerziekten af kan komen of het een heel stuk kan verbeteren, ik geloof dat de heer @vheeswijk daar ook info over op het forum heeft gezet, wij hebben veel baat bij wat hij allemaal op het forum heeft gezet.

     

    Ik zie uit naar je voorstelling, daar mee schep je tegelijk ook een band, we hebben op een ontzetten breed gebied mensen helpen, met info en wat al op het waardevolle forum staat wat in jaren is opgebouwd, door veel vakmensen.

     

     

    Bedankt voor de reactie. Ik ben geen prepper, alleen een bezorgde moeder van een kind dat afhankelijk is van insuline. Ik hoopte antwoord te krijgen op de bovenstaande vraag, maar ik denk niet dat dat gaat lukken. Ik laat het hierbij. Groet.

    • Leuk 1
  2. Op 10-12-2021 om 11:39, vheeswijk zei:

    @Mw. jack: @JJ&A:Deze posting kan ik niet meer vinden op het forum. Ik ben van mijn diabetes geheel genezen door het slikken van Magnesiumcitraat. In de eerste 3 maanden daalde de suikerspiegel dramatisch en mede door afvallen ben ik in de loop van 2 a 3 jaar geheel genezen. Ook anderen hebben verbeteringen gevonden zoals niet meer prikken en overgang naar orale middelen. Aangezien de posting is verdwenen wil ik hier volstaan met een verzamel-link:

    https://duckduckgo.com/?q=magnesium+diabetes&atb=v302-4&ia=web

    Mijn suikerspiegel (Diabetes II):

    image.thumb.png.5063fed20a8b0d68c7ddbb0a3f90bfcc.png

    Ik gebruik Magnesiumcitraat poeder van Leefbewust.com . Al jaren.

    Leuk @JJ&A dat je mij hierop hebt geattendeerd. Werkt alleen bij Diabetes II. !!!!!

    Bedankt, maar hier betreft het type 1.

     

  3. Ik puzzel ook al even op dit vraagstuk, onze zoon is afhankelijk van insuline. Dit is de kleinste koelkast die ik gevonden heb: 

    https://www.bol.com/nl/nl/p/patni-koeltas-medicijnen-diabetes-koeltas-insuline-medische-koelbox-insuline-etui-diabetes-tas-medische-koeltas-auto-koelkast/9300000069363609/?Referrer=&gclid=Cj0KCQiAqbyNBhC2ARIsALDwAsBFA9LzsUt7Raq4YH4U-K8tngxPzZ_b_8_TqMXNwAam8r2lMqupGDYaAmVJEALw_wcB

     

    Hou zou je deze aan de praat kunnen houden? Heb je wat aan een auto accu? We hebben zonnepanelen, maar een gaan omvormer/batterij. Het liefst wil je het ook mee kunnen nemen, maar goed...alles is meegenomen. 

     

    We hebben Friotasjes, maar daarin is het maar een maand houdbaar. Het is tweejaar houdbaar als je het bewaart tussen de 4-8 graden.

     

    Ik heb ook hier naar zitten kijken, maar ten opzichte van de Friotasjes heb je dan eigenlijk geen winst: https://www.amazon.nl/Biersafe-outdoor-grondgat-bierkoeler-koelkast/dp/B0153SOSLK

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...