Ga naar inhoud

bigbeast

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bigbeast

  1. Tuurlijk word de boel gemanipuleerd, maar dat gebeurt in elke sector, maar maak je geen zorgen, de goudprijs is nog relatief laag, veel banken die goud "verkopen" aan particulieren doen dit ongedekt, met andere woorden je koopt bij een bank goud, wat ze eigenlijk niet heeft.

    Op het moment dat dit echt tot paniek gaat lijden dan moeten banken dus wel het goud fysiek gaan bemachtigen, soms hebben ze dit via contracten afgedekt, echter de partij die moet leveren zal de markt op moeten gaan waardoor er net zoals tijdens de financieele crisis een sneeuwbal effect zal ontstaan. Ik zou dan ook niemand adviseren om te investeren in papiergoud.

  2. Bitcoin is op zich een prima alternatief, het probleem is echter dat de prijs op dit moment bepaald is op basis van speculatie, dat maakt het op dit moment nog relatief instabiel, maar dat zou je ook voor goud kunnen stellen, goud heeft namelijk nauwelijks functionele waarde, in tegenstelling tot bijvoorbeeld zilver welke industrieel zeer veel toegepast word.

  3. Ik volg bitcoins al vanaf het begin (nee ik heb ze niet :( ), vanuit prepper standpunt denk ik dat ze minder waardevol zijn dan goud, met name het verkopen van je bitcoins ten tijden van echte crisis zal nog niet zo makkelijk zijn, en als je ze al verkoopt, wat krijg je er voor terug?

  4. Ik heb ze ooit zo rond 2001 gedownload, overigens is het ook wel een tip om de kaart van je omgeving super highres te hebben, ik ben zelf (software) technisch handig, en heb hem via een omweg van het kadaster gedownload in het hoogst mogelijke formaat.

  5. Hoi, ik ben nieuw hier, maar wat me opvalt is dat iedereen zich hier bezig houd met manieren om zaken te verwarmen, zelf heb ik 3 jaar terug besloten de kachel niet meer aan te doen, en ik moet zeggen dat ik het vrijwel nooit koud heb, en wanneer dat het geval is doe ik gewoon een vest aan. Kortom vuur is handig om te koken, maar puur qua comfort vind ik het behoorlijk overrated.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...