Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Ondergrondse

Lid
 • Aantal items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over Ondergrondse

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Ergens & nergens
 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Hennep heeft ontsmettende functies en het bevat de meeste bouwstoffen van alle planten. Vandaar dat 'hennepbiscuits' ook in derdewereldlanden worden uitgedeeld.
 2. Hahaha. Staat natuurlijk los van alle rampspoed die ons kan overkomen
 3. Alles leuk en aardig hoor, maar we kunnen ook doorslaan op dit vlak. De pensioenfondsen hebben nog nooit zoveel geld gehad, dat gaat al over de 500 miljard heen. Nederland heeft een spaarpotje van ruim 4.000 Miljard euro (waar o.a. de 80 miljard voor de banken in het begin van de crisis uit kwam). Het mag dan slecht gaan, al zou Nederland geen enkele inkomsten meer hebben, 0,0 uit belastingen, dan nog kunnen we 15,3 jaar vooruit (zie: Rijksbegroting: 235,4 miljard euro komt er in 2013 binnen aan belastingen en we geven samen ruim 260 miljard uit). Dus al zouden we compleet stil kom
 4. Ik heb nog nooit een bunker met glas gezien... Je bedoeld oude 2e wereldoorlog bunkers die open en vochtig zijn, om die om te bouwen? Dat is geen doen en onbetaalbaar. Kun je beter een wat nieuwere kopen (na 1960 gebouwd). Greets!
 5. In de meeste mag je gewoon wonen (en werken). Hebben ook allemaal gewoon stroom, gewoon een adres en internet is ook zo aangelegd als dat er nog niet is. Dit zijn bunkers uit de koude oorlog voornamelijk. Zijn goed water dicht, goed te verwarmen en voorzien van de meest essentiƫle zaken. Het is een kwestie van vooraf even bij de gemeente informeren (dat doe ik altijd vooraf).
 6. Over het algemeen krijg ik bunkers tussen de 1.000 en 2.000 aangeboden voor prijzen tussen de 100.000,- en 600.000. De bunkers die groter zijn kosten vaak meteen meer dan een miljoen.
 7. De gene waar ik nu mee bezig ben kan ik kopen voor 130.000,- euro. Ben er met 1 bezig maar dat is een heel complex (voor meer dan 2 miljoen euro) en eentje voor bijna 5 ton. Die laatste is al weer verkocht ook (aan een prepper!) als het gaat lukken hem over te nemen. Laatste twee zijn ook niet in Nederland. Cheers
 8. Kunt de wagen natuurlijk ook als jachtwerktuig gebruiken. BAF! En je hebt een heerlijk vers stuk vleesch.
 9. Hoe bepaal je of een Road Kill nog eetbaar is? Puur op reuk? Ik heb zin in een Bbq, kom op met dat goeie weer! [ATTACH=CONFIG]3548[/ATTACH]
 10. Whaehehehehe Ik zie ze al zitten, al het goud ondergesch*t*n
 11. Die plaatjes met een gram zijn perfect juist. Met een waarde van altijd wel 35-40 euro kun je per gram toch leuk ruilen of boodschappen doen. Je gaat gewoon niet 1 gram tegen 1 kip ruilen, dan neem je meteen 10 kippen mee natuurlijk. Ik heb er al een paar in de kluis liggen.
 12. Kijk uit met bunkers van voor '45. Betonrot, geen voorzieningen, vochtig en niet echt de condities waar je in wilt zitten na/tijdens een ramp. Zeker de bunkers welke gedurende WOII zijn gebouwd zijn van bedenkelijke kwaliteit (meestal omdat ze door slavenarbeiders werden gebouwd en die namen het niet zo nauw met de mengverhoudingen van het beton). Mocht je echt geld willen steken in een bunker waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt, zoek het dan in bunkers uit de koude oorlog. Fallout-shelters of atoombunkers (al zul je die niet snel kunnen verkrijgen). @joost5 : wij hebben hem
 13. Bezittingen zijn wat waard, ook ten tijde van rampspoed. Anders zou je niet preppen, je bezit je voorraad en je bezit je veilige onderkomen Sheers!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...