Ga naar inhoud

Tim8D1999

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tim8D1999

  1. @Kans waarschijnlijk ga ik wel door maar ik weet amper wat ik kan doen want als je 13 bent is dat wel lastig!
  2. ik geef toe het zijn goede argumenten.... misschien dat ik toch wel verder moet gaan
  3. Halo preppers ik heb een tijdje ''geprept'' maar ik denk toch dat ik ermee ga stoppen waarom? het is niet nodig! In een shtf gaan mensen elkaar juist helpen net als tijdens de hongersnood en een shtf is al een onrealistish scenario. vertel mij maar eens waarom al dat geprep nodig is want ik zie niet meer waarom ik ermee door zou gaan:confused:confused: Gr. TIm
  4. beste keyzer suze ik heb eens nagedacht over het idee preppen. En eigenlijk vind ik het maar heel kinderachtig en ver gezocht en zeker niet volwassen. Als er zon situatie van onzekerheid zou zijn zouden mensen elkaar eerder helpen. Kijk maar naar de hongersnood daar ging alles toch ook goed mensen hielpen elkaar inplaats van elkaar de hersens inslaan. Op een paar uitzonderingen na dan. En de regering die helemaal niks doet ook iets wat de preppers denken, nou dat is ook onzin die bieden echt wel de hulp die ze kunnen bieden. Het is niet verkeerd om voorbereid te zijn met wat flessen water en blikken houdbaar eten. Maar de preppers die slaan hier totaal in door. Hele kelders vol met blikken en andere spullen. Er zijn zelfs van die preppers die wapens kopen om zich zogenaamd te verdedigen! Op het moment dat je zon wapen aanschaft is er al iets mis met je, dan ben je niet helemaal 100%. Als je zon wapen hebt en je word in het nauw gedreven door iemand dan pak je hem ook. Ook mensen die met een mes op zak lopen, zodra hun ruzie krijge trekken ze zon mes en gebruiken ze hem. terwijl als ze hem niet hebbe loopt het heel anders af. Ja, preppers zijn echt doorgedraait!
  5. Ik heb de argumenten nogmaals vertelt aan mijn ouders. Ze zien het als totale onzin en zeggen dat ik niet zomaar alles op het internet moet geloven. Na een tijdje te debatteren vroeg ik maar: En wat als het gebeurd? Ze waren even stil, ze keken me aan met ergernis en zijden: ''Als er zon scenario plaats vind dan zal de overheid water en voedsel uitdelen zij zorgen er wel voor dat het allemaal goed gaat'' ( waar ik dus geen bal van geloof) Kan iemand een verhaal schrijven met hele sterke argumenten, om ze te laten zien dat ik me niet voor niets voorbereid. Dat zou ik erg op prijs stellen!!!!
  6. ik zit trouwens op Hapkido zon zelf - verdediging sport
  7. OJA! Welk voedsel kan je het beste inslaan? Blik voedsel is volgens mij wel een goed idee?
  8. nee heb daar eigenlijk nog niet echt veel over na gedacht
  9. bedankt voor al die nuttige reacties. Een maand geleden toen ik begon met preppen had ik echt het gevoel dat ik iets raars aan het doen was wat niemand anders deed (Eten kopen,Flessen met water vullen, volop het nieuws volgen, survival boeken lezen enz.) Ik ben blij dat er veel mensen zijn die preppen ik hoop dat ik veel leer op deze site heb al leuke tips gehad. Maar als iemand nog goeie tips had of iets wat je me kan vertellen over het preppen zou ik dat erg handig vinden.
  10. Is er een forum voor jongeren waar ze kunnen praten over hun preps?
  11. Is er ergens een forum voor jongeren???? o:confused:
  12. Een vechtsport is volgens mij heel handig. Ik zelf zit op Hapkido. Je leert daar hoog trappen stoten slag technieken en om met simpele druk punten iemand op de grond te leggen.
  13. bedankt voor die goede tips ik wil echt verder gaan met preppen! nu ik al een hele hoop algemene tips heb gehad zou er miss iemand zijn die mij wat verder kan helpen met peppen? wat extra details enz. geven of feedbacks geven op mn preps?
  14. Bedankt voor de reacties ik ga zeker water opslaan. En die argumenten vind ik zeer sterk. Ik ben al een tijdje bezig en heb al het een ander in mn kastjes zitten: Ik ga binnenkort ook een BOB samenstellen. Maar wat ik trouwens ook afvroeg is: wat zijn de belangrijkste survival skills?
  15. Beste Prepers Ik ben 13 jaar oud woon vlak bij Utrecht (Vleuten Weide) en zit op de middelbare school (tl-havo). De laatste 2 jaar heb ik met vrienden veel het nieuws gevolgd. Ik zelf was hier wel het sirieus mee bezig. Ik ben ervan bewust geworden dat er echt iets fout gaat binnen de 20 jaar. Bijvoorbeeld de economie die in elkaar dondert Ik wil me hier serieus voor gaan voorbereiden en daar ook geld aan besteden (Ik heb trouwens een goede conditie) . Mijn ouders vinden dit grote onzin en zeggen dat de overheid ons dan wel komt helpen. Ik gelood hier niks van. Kan iemand mij vertellen wat ik kan doen (Ik dacht zelf aan blikken voedsel kopen) maar hadden jullie nog tips voor mij:confused:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...