Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

High Five

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over High Five

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Muslim Brotherhood Leader In Egypt Wants New 9/11 Investigation http://www.youtube.com/watch?v=It4v1EHK-MI&feature=g-all-c Hahaha dat is een leuk statement als je net aan de macht komt.(het zal wel allemaal bulshit zijn om de kiezers te pleasen)
 2. USSA. Veel erger dan de USSR, daar mocht je nog een moestuin hebben. Totale afhankelijkheid, dat willen de controlfreaks.
 3. Ik ga ervan uit dat de amerikanen ook geen goud meer hebben en dat fort knox leeg is. Het is al zo lang niet meer geaudit. Ik ga ervan uit dat het meeste goud op geheime niet officiële locaties ligt en toegeëigend is door enkele elite families.
 4. In principe kan een centrale bank iedere bank redden en zorgen dat er voldoende briefjes papier in de atm machines zitten lijkt me. Of ze het mandaat hebben en of ze het doen weet ik niet. Als het aan Osama Ben Bernanke ligt strooit ie kwistig met dollars boven Wall Sreet vanuit zijn helikopter.
 5. Vind ik ook. Van nature heb ik meer van, ik zorg dat ik voldoende spullen in huis heb en wacht af hoe de zaken zich ontwikkelingen. Of je moet de situatie voor zijn en weg zijn naar de bestemming die je voor ogen hebt. Die bestemming heb ik helaas nog niet.
 6. Egyptian junta proclaims a military dictatorship With the issuance of a constitutional decree Sunday night, the Egyptian Supreme Council of the Armed Forces (SCAF) finalized the coup it staged last Thursday and proclaimed a military dictatorship. http://www.wsws.org/articles/2012/jun2012/egyp-j19.shtml Leuke lente.....de 'aluhoedjes' wisten eind 2010 al dat er geen fatsoenlijk bestuur in Noord Afrika dan wel in het midden oosten zou komen. Wel dat de regio zou radicaliseren dan wel door militairen, dan wel door moslim fanatici.
 7. Niemand noemt vitamine preparaten of die nutrison flesjes met alle voedingstoffen erin.
 8. De banken zouden inderdaad kortstondig een leuk ritje omhoog kunnen maken, maar daar blijft het dan ook bij. Dutch financials is waardeloze troep, dat probeerde ik mijn collega vriend al jaren geleden duidelijk te maken. Mijn voorkeur zou uitgaan naar mijnbouw aandelen en hoge dividend aandelen uit emerging markets (een goede bierbrouwer uit thailand ofzo). Van de aex zou ik Royal Dutch willen hebben. Het lijkt erop dat de spanningen in de wereld op gaan lopen met de troepen opbouw van de russen, iraniërs en chinezen bij Syrië. Spanningen zijn nooit goed voor de koers van aandelen. Gaan de kan
 9. Inderdaad Rodin, daar dacht ik ook al aan. Ok dr Prepper, ik zal het email adres via via doorgeven aan de journalist, dan zien we wel.
 10. Ik heb niet al jullie posts gelezen. Mijn broer heeft een kennis en die is journalist bij de NRC (joke mat) en die heeft tegen hem gezegd dat ze een artikel wil schrijven over preppers. Zijn er nog belangstellende die willen meewerken aan dit interview ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...