Ga naar inhoud

High Five

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

High Five's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Muslim Brotherhood Leader In Egypt Wants New 9/11 Investigation http://www.youtube.com/watch?v=It4v1EHK-MI&feature=g-all-c Hahaha dat is een leuk statement als je net aan de macht komt.(het zal wel allemaal bulshit zijn om de kiezers te pleasen)
 2. USSA. Veel erger dan de USSR, daar mocht je nog een moestuin hebben. Totale afhankelijkheid, dat willen de controlfreaks.
 3. Ik ga ervan uit dat de amerikanen ook geen goud meer hebben en dat fort knox leeg is. Het is al zo lang niet meer geaudit. Ik ga ervan uit dat het meeste goud op geheime niet officiële locaties ligt en toegeëigend is door enkele elite families.
 4. In principe kan een centrale bank iedere bank redden en zorgen dat er voldoende briefjes papier in de atm machines zitten lijkt me. Of ze het mandaat hebben en of ze het doen weet ik niet. Als het aan Osama Ben Bernanke ligt strooit ie kwistig met dollars boven Wall Sreet vanuit zijn helikopter.
 5. Vind ik ook. Van nature heb ik meer van, ik zorg dat ik voldoende spullen in huis heb en wacht af hoe de zaken zich ontwikkelingen. Of je moet de situatie voor zijn en weg zijn naar de bestemming die je voor ogen hebt. Die bestemming heb ik helaas nog niet.
 6. Egyptian junta proclaims a military dictatorship With the issuance of a constitutional decree Sunday night, the Egyptian Supreme Council of the Armed Forces (SCAF) finalized the coup it staged last Thursday and proclaimed a military dictatorship. http://www.wsws.org/articles/2012/jun2012/egyp-j19.shtml Leuke lente.....de 'aluhoedjes' wisten eind 2010 al dat er geen fatsoenlijk bestuur in Noord Afrika dan wel in het midden oosten zou komen. Wel dat de regio zou radicaliseren dan wel door militairen, dan wel door moslim fanatici.
 7. Niemand noemt vitamine preparaten of die nutrison flesjes met alle voedingstoffen erin.
 8. De banken zouden inderdaad kortstondig een leuk ritje omhoog kunnen maken, maar daar blijft het dan ook bij. Dutch financials is waardeloze troep, dat probeerde ik mijn collega vriend al jaren geleden duidelijk te maken. Mijn voorkeur zou uitgaan naar mijnbouw aandelen en hoge dividend aandelen uit emerging markets (een goede bierbrouwer uit thailand ofzo). Van de aex zou ik Royal Dutch willen hebben. Het lijkt erop dat de spanningen in de wereld op gaan lopen met de troepen opbouw van de russen, iraniërs en chinezen bij Syrië. Spanningen zijn nooit goed voor de koers van aandelen. Gaan de kanonnen echter bulderen, dan is het vaak een goede tijd op in te stappen in aandelen.
 9. Inderdaad Rodin, daar dacht ik ook al aan. Ok dr Prepper, ik zal het email adres via via doorgeven aan de journalist, dan zien we wel.
 10. Ik heb niet al jullie posts gelezen. Mijn broer heeft een kennis en die is journalist bij de NRC (joke mat) en die heeft tegen hem gezegd dat ze een artikel wil schrijven over preppers. Zijn er nog belangstellende die willen meewerken aan dit interview ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...