Ga naar inhoud

Viev

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Viev

  1. Hallo iedereen, Al een aantal mensen willen mij helpen met mijn onderzoek, waar ik erg dankbaar voor ben! Om nog een breder beeld te krijgen van preppers in Nedeland heb ik ook wat algemene vragen die ik hier graag wil uitstorten. Ik zou jullie medewerking erg op prijs stellen :-) Wat ik graag van meerderen zou willen weten is op wat voor manier jullie je voorbereiden. Is dit vooral kennis (zoals EHBO of survivalskills) of ook praktisch, zoals het hebben van voedselvoorraden en dergelijke? Dan nog een ethisch vraagje :-) Wat zouden jullie doen als er daadwerkelijk iets gebeurt in Nederland. Zouden jullie andere mensen ook helpen, of is het ieder voor zich? Mocht je nog aanvullende informatie hebben, kun je me altijd even een pm sturen!
  2. Ha! Zeer oplettend! Ik ben inderdaad al enige tijd ingeschreven op deze website, omdat ik hier zeker persoonlijke interesse in heb. Er zijn veel dreigingen in de wereld en het nieuws verkondigen voornamelijk al deze negativiteit. Ik ben erg benieuwd hoe mensen hier mee om gaan. Er zijn mensen die hun hoofd in het zand steken en bij de dag leven. Er zijn ook mensen die nadenken over de dag van morgen en zich voorbereiden. Ik vind dit een erg interessant spanningsveld en hou hier graag met mensen gesprekken over.
  3. Ik kom uit de regio Gelderland, maar ik ben bereid om voor het interview met het openbaar vervoer te reizen. En interviews zijn nodig omdat je op die manier iemands persoonlijke verhaal hoort. Een aantal gerichte vragen is ook een prima methode, maar dan krijg je de lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen niet mee die juist het verhaal zo mooi maken om te lezen. En uiteindelijk is dat wat je wil: een boodschap overbrengen door middel van een artikel die fijn wegleest en nog een tijdje in iemands hoofd blijft hangen :-)
  4. Hallo Preppers, Mijn naam is Vivian Lammerse en ik ben een vierdejaars journalistiek student. Op dit moment zijn de spanningen in de wereld hoog en ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die zich voorbereiden op een terroristische aanslag in Nederland, of zelfs op een volgende wereldoorlog. Heb jij het gevoel dat je Nederland moet waarschuwen en zou je graag je persoonlijke verhaal over preppen willen delen? Ik kom graag bij je langs voor een interview! Het interview wordt onderdeel van een groter onderzoek over Preppers en de dreigingen in de wereld. Het artikel is in de eerste plaats bestemd voor schooldoeleinden, maar ook publicatie is een mogelijkheid. Als je geïnteresseerd bent kun je me een PM berichtje sturen, ik heb toestemming van Mr. Gold om deze oproep te plaatsen. Ik neem voor het interview ook een leuk en handig presentje mee! ☺ Alvast bedankt! Groet, Vivian Lammerse
×
×
  • Nieuwe aanmaken...