Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Billy Blaze

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Billy Blaze

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Milwaukee
 • Interesses
  Defend the Earth
 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. [ATTACH=CONFIG]9760[/ATTACH] Ik had twee inschuifbare wandelstokken geleend van me ouders en mee genomen als tent stokken, weegt vrijwel niks en is ideaal, ook een super tip voor de tarp is een spinnetje (zon elastiek ding met twee haken)
 2. alles hangt af van persoonlijke keuzen en dat kan ook verschillen van keer op keer (bijv dat je bestemming of manier van reizen anders is), de vraag of een bivi dus iets voor iemand is kan niet beantwoord worden, de vraag of hij goed is kan wel beantwoord worden maar dan is er nog de vraag, bij normaal gebruik, of hufterproof gebruik. het is een leger artikel dus je verwacht dat het hufter proof is, toch vind ik dat dit tegen valt, de zeirits is erg stevig maar de boven rits is een zwakke schakel. dan is er nog de vraag wat vind je licht gewicht, over het algemeen zijn leger spullen zwaar en w
 3. "net als voor de Tweede Wereldoorlog er mensen zijn die weigeren de ongemakkelijke waarheid onder ogen te zien" EU bedacht door Hitler bewijs dat Duitsland WOII heeft gewonnen
 4. http://60layersofcake.com/60com/wp-content/uploads/2012/11/Schermafbeelding-2012-11-22-om-11.02.32.png
×
×
 • Nieuwe aanmaken...