Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Kitmarkers

Lid
 • Aantal items

  48
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

22 Uitstekend

Over Kitmarkers

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Valkenswaard
 • Nieuwsbrief
  Ja
 • Homepage
  http://www.kitmarkers.nl
 1. Je punt is gemaakt, en het rapport is in de maak. Ik durf geen indicatie te geven wanneer dat klaar is. Ik zit er bovenop. En nee, ik als kleine ondernemen kan een dergelijk bureau zelf niet bekostigen, vandaar dat het door de fabrikant wordt gedaan. Basta. En mocht je verder willen discussiƫren, je hebt mijn e-mail of PM. Dit begint op een one-man-show te lijken nu en dat lijkt me niet de bedoeling.
 2. Er is mij door een aantal personen geadviseerd om hier niet meer verder op in te gaan. Dat zou een welles-nietes situatie gaan worden, en daar schieten we helemaal niks mee op. Mijn zegje is gedaan, jouwe ook. Het lijkt me overigens niet verstandig om te gaan oordelen over een samenwerking tussen Kitmarkers en Preppers. Niet alles staat hier op het forum. Het gaat verder dan dat. Wat mij betreft is dit topic klaar. Ik kan er nu niks meer aan toevoegen.
 3. @Bunkerprepper Het is nooit mijn bedoeling geweest om opzettelijk posts aan te passen terwijl iemand deze al gequote heeft. Ik heb mijn bericht aangepast omdat ik ze wilde aanscherpen en er een typfoutje in stond, ondertussen had jij mij al gequote. Niet mijn bedoeling, ik had niet door dat je al gereageerd had. Maar ook dat zal je vast wel weer met een korreltje zout nemen... Mijn excuses daarvoor. Toevoeging: Nogmaals. Ik heb in het verleden nooit vanuit klanten het verzoek gekregen of ze stralingsrapporten mochten inzien. Mijn klanten zijn doorgaans buitensporters en vissers, en zij
 4. @Bunkerprepper Fijn dat je mijn mond wilt snoeren. Respect is wel het minste wat je in stand kunt houden naar mijn idee... Ik ga de eer aan mezelf houden en geen weerwoord gegeven.
 5. @Bunkerprepper Ik heb geen testresultaten. Wel niet-actuele rapporten maar deze mogen niet verspreid worden aangezien ze om de bepaalde tijd vernieuwd moeten worden. Er is een rapport in de maak. Dat is in mijn vorige post ook al te lezen. Ik heb niks te verbergen, ik had je anders ook geen testmateriaal beschikbaar gesteld.. Ik wil je gerust de contactgegevens van de fabrikant doorsturen, dan mag je het zelf uitzoeken. En nogmaals,het is niet verplicht om iets te kopen. Als je er zo onzeker over bent haal je het toch gewoon niet in huis?
 6. @Bunkerprepper Bij deze laat ik het hierbij. Meer kan ik er niet over zeggen anders val ik in herhaling. Ik heb niet geweiger voldoende materiaal beschikbaar te stellen. Ik kan het gewoonweg niet behappen op voor honderden euro's kosteloos op te sturen. Enfin, ik val weer in herhaling. Thats it.
 7. Ik ben op dit moment nog bezig het verkrijgen van het meetrapport. Deze liggen niet standaard op de plank omdat retailers er lang niet altijd naar vragen en worden daarom speciaal elke keer opnieuw aangemaakt door een extern bedrijf. (regelgeving e.d.). Dit gebeurd in Canada en kost nou eenmaal elke keer tijd en veel geld, vandaar dat dit vanuit de importeur wordt geregeld en dus niet vanuit mij. Ik heb dagelijks contact over de status ervan, en zodra ik meer weet deel ik het graag. Ik heb meetgegevens mogen inzien van voorgaande jaren en deze liggen in de lijn met de berekeningen die bij de r
 8. Beste @Loesje1980. Dat is een totaal ander product. Die markers moeten met licht 'opgeladen' worden, en zijn dus gewoon simpele glow in the dark sticks. Tritium bronnen hoeven niet opgeladen te worden en geven dus altijd licht.
 9. Bij de reviews komt dit citaat + een complete berekening met uitleg van de straling van de markers en betalights. De berekende straling komt exact overeen met de gemeten straling aangezien het tritiumgas zeer gedoseerd in de vials wordt gespoten. Ik kan hier eindeloos doorgaan met meetverslagen, berekeningen, uitleg, e.d., maar in jouw opzicht is het denk ik nooit goed. Je bent gelukkig niet verplicht om een aankoop te doen. Het lijkt met dan ook slimmer om het hier bij te laten, je houding tegenover mij maakt het hier niet bepaald gezelliger en voor mij ook niet bepaald leuker. Bedenk wel
 10. Ik heb zelf 1,5 week in het ziekenhuis gelegen met een flinke luchtwegeninfectie, vandaar dat de reviews en kortingsactie even op een laag pitje stonden. Gelukkig nu weer de oude. Ik heb inmiddels een reactie van de stralingsdeskundige omtrent het filmpje wat hier op het forum is geplaatst. Ik heb in dit topic de reactie geplaatst http://preppers.nl/forum/threads/4801-Tritium-torch-ervaringen/page7 Deze reactie, plus een fact-sheet met berekeningen en uitleg omtrent de tritiumbronnen komt samen met de reviews en de kortings-actie zo snel mogelijk online. Het is nu wachten totdat de t
 11. Ik ben twee weken uit de running geweest dankzij een flinke infectie aan mijn luchtwegen. Gelukkig nu weer de oude, en inmiddels ook een verklaring kunnen ontvangen van de stralingsdeskundige. Hieronder zijn citaat: Het komt er dus op neer dat ten eerste de meting van geen kanten deugt. Dat is ook al te zien aan de meters, het verschil tussen de metingen en het feit dat er aan de meters is gerommeld. Al met al een meting die niet deugt. Hopgelijk verheldert dit de zaak. En zoals gewoonlijk is het verstandig om je eigen boeren verstand te blijven gebruiken.
 12. @Bunkerprepper Ik heb het niet direct over met radioactief materiaal besmette melk. Kan ook van andere aard zijn. Als jij je gescr*wd voelt, jammer om te horen. Maar ik kan daar niks aan veranderen ben ik bang, mijn troeven zijn verspeelt wat dat betreft. Ik heb mijn best gedaan, en blijf dat doen. Overigens stel ik geen zaken onjuist voor. Laat ik dat even rechtzetten. Verwijten gaan maken lijkt met niet erg professioneel... Hopelijk sta je een verdere samenwerking tussen Preppers.nl en Kitmarkers.nl niet in de weg. Iedereen mag zijn eigen oordeel vellen. Het lijkt me daarom nogmaals v
 13. Precies. Heb je de EMI van je laptop wel eens gemeten waarop je nu zit te typen? Waarschijnlijk niet. Wie zegt dat dat niet schadelijk is? Wie zegt het pak melk wat je in de supermarkt koopt niet besmet is? Je kunt zo oneindig doorgaan. Laten we niet paranoia worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...