Ga naar inhoud

Kitmarkers

Lid
 • Aantal items

  48
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Valkenswaard
 • Nieuwsbrief
  Ja
 • Homepage
  http://www.kitmarkers.nl

Kitmarkers's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

22

Community reputatie

 1. Je punt is gemaakt, en het rapport is in de maak. Ik durf geen indicatie te geven wanneer dat klaar is. Ik zit er bovenop. En nee, ik als kleine ondernemen kan een dergelijk bureau zelf niet bekostigen, vandaar dat het door de fabrikant wordt gedaan. Basta. En mocht je verder willen discussiƫren, je hebt mijn e-mail of PM. Dit begint op een one-man-show te lijken nu en dat lijkt me niet de bedoeling.
 2. Er is mij door een aantal personen geadviseerd om hier niet meer verder op in te gaan. Dat zou een welles-nietes situatie gaan worden, en daar schieten we helemaal niks mee op. Mijn zegje is gedaan, jouwe ook. Het lijkt me overigens niet verstandig om te gaan oordelen over een samenwerking tussen Kitmarkers en Preppers. Niet alles staat hier op het forum. Het gaat verder dan dat. Wat mij betreft is dit topic klaar. Ik kan er nu niks meer aan toevoegen.
 3. @Bunkerprepper Het is nooit mijn bedoeling geweest om opzettelijk posts aan te passen terwijl iemand deze al gequote heeft. Ik heb mijn bericht aangepast omdat ik ze wilde aanscherpen en er een typfoutje in stond, ondertussen had jij mij al gequote. Niet mijn bedoeling, ik had niet door dat je al gereageerd had. Maar ook dat zal je vast wel weer met een korreltje zout nemen... Mijn excuses daarvoor. Toevoeging: Nogmaals. Ik heb in het verleden nooit vanuit klanten het verzoek gekregen of ze stralingsrapporten mochten inzien. Mijn klanten zijn doorgaans buitensporters en vissers, en zij maken zich doorgaans niet zo druk. Jij bent de eerste die, terecht, naar een dergelijk rapport vraagt. Mijn fout is dat dit rapport langer op zich laat wachten dan ik verwachtte, ik ben ziek geweest, extern bureau was een tijd dicht, enz enz, maar meer kan ik helaas nu niet doen. Ik heb elke dag contact over de status ervan. Ik heb wel een reactie en uitleg over het filmpje gekregen waar ook vragen over waren. Tot nog toe zul je het dus moeten doen met die uitleg, de berekeningen, goedkeuring van het VROM, het feit dat deze producten al tientallen jaren op de markt zijn (consumenten, luchtvaart en defensie). Meer kan ik niet voor je betekenen op het moment. Wanneer je zelf niet overtuigt bent van het product zou ik, in jouw geval, het dan ook zeker niet kopen. Het feit dat ik niet snel een dergelijk rapport kan leveren maakt mij niet een slechte leverancier. Ik zal ten alle tijden mijn best doen om de klant van de juiste informatie te voorzien, en zal proberen altijd het juiste advies te geven over mijn producten. Dat is op dit moment o.a. jou niet van volledige informatie kan voorzien spijt mij ten zeerste, maar meer kan ik niet doen. Je punt is duidelijk en ik weet inmiddels wat het probleem is. Ik blijf mijn best doen.
 4. @Bunkerprepper Fijn dat je mijn mond wilt snoeren. Respect is wel het minste wat je in stand kunt houden naar mijn idee... Ik ga de eer aan mezelf houden en geen weerwoord gegeven.
 5. @Bunkerprepper Ik heb geen testresultaten. Wel niet-actuele rapporten maar deze mogen niet verspreid worden aangezien ze om de bepaalde tijd vernieuwd moeten worden. Er is een rapport in de maak. Dat is in mijn vorige post ook al te lezen. Ik heb niks te verbergen, ik had je anders ook geen testmateriaal beschikbaar gesteld.. Ik wil je gerust de contactgegevens van de fabrikant doorsturen, dan mag je het zelf uitzoeken. En nogmaals,het is niet verplicht om iets te kopen. Als je er zo onzeker over bent haal je het toch gewoon niet in huis?
 6. @Bunkerprepper Bij deze laat ik het hierbij. Meer kan ik er niet over zeggen anders val ik in herhaling. Ik heb niet geweiger voldoende materiaal beschikbaar te stellen. Ik kan het gewoonweg niet behappen op voor honderden euro's kosteloos op te sturen. Enfin, ik val weer in herhaling. Thats it.
 7. Ik ben op dit moment nog bezig het verkrijgen van het meetrapport. Deze liggen niet standaard op de plank omdat retailers er lang niet altijd naar vragen en worden daarom speciaal elke keer opnieuw aangemaakt door een extern bedrijf. (regelgeving e.d.). Dit gebeurd in Canada en kost nou eenmaal elke keer tijd en veel geld, vandaar dat dit vanuit de importeur wordt geregeld en dus niet vanuit mij. Ik heb dagelijks contact over de status ervan, en zodra ik meer weet deel ik het graag. Ik heb meetgegevens mogen inzien van voorgaande jaren en deze liggen in de lijn met de berekeningen die bij de review komen te staan. Je zult het dus voorlopig moeten doen met de berekeningen, uitleg van de stralingsdeskundige, goedkeuring van VROM en equivalent ministerie in de US, enz. Meer kan ik niet voor je doen. Ik heb je aangeboden om spullen zelf te testen, dat heb je afgeslagen. Meer kan ik nu niet voor je betekenen. Ik zou het daarom ook op prijs stellen om het hierbij te laten. Dat je ontevreden bent, prima. Maar zoals ik al zei ben je niet verplicht om spullen te kopen. Laten we het in dat geval leuk houden voor mensen die wel geĆÆnteresseerd zijn. Je punt is gemaakt.
 8. Beste @Loesje1980. Dat is een totaal ander product. Die markers moeten met licht 'opgeladen' worden, en zijn dus gewoon simpele glow in the dark sticks. Tritium bronnen hoeven niet opgeladen te worden en geven dus altijd licht.
 9. Bij de reviews komt dit citaat + een complete berekening met uitleg van de straling van de markers en betalights. De berekende straling komt exact overeen met de gemeten straling aangezien het tritiumgas zeer gedoseerd in de vials wordt gespoten. Ik kan hier eindeloos doorgaan met meetverslagen, berekeningen, uitleg, e.d., maar in jouw opzicht is het denk ik nooit goed. Je bent gelukkig niet verplicht om een aankoop te doen. Het lijkt met dan ook slimmer om het hier bij te laten, je houding tegenover mij maakt het hier niet bepaald gezelliger en voor mij ook niet bepaald leuker. Bedenk wel dat ik hier ook met mijn beste intenties ben he...
 10. Ik heb zelf 1,5 week in het ziekenhuis gelegen met een flinke luchtwegeninfectie, vandaar dat de reviews en kortingsactie even op een laag pitje stonden. Gelukkig nu weer de oude. Ik heb inmiddels een reactie van de stralingsdeskundige omtrent het filmpje wat hier op het forum is geplaatst. Ik heb in dit topic de reactie geplaatst http://preppers.nl/forum/threads/4801-Tritium-torch-ervaringen/page7 Deze reactie, plus een fact-sheet met berekeningen en uitleg omtrent de tritiumbronnen komt samen met de reviews en de kortings-actie zo snel mogelijk online. Het is nu wachten totdat de twee leden of de moderators het online gooien. Vanuit mij is er groen licht.
 11. Ik ben twee weken uit de running geweest dankzij een flinke infectie aan mijn luchtwegen. Gelukkig nu weer de oude, en inmiddels ook een verklaring kunnen ontvangen van de stralingsdeskundige. Hieronder zijn citaat: Het komt er dus op neer dat ten eerste de meting van geen kanten deugt. Dat is ook al te zien aan de meters, het verschil tussen de metingen en het feit dat er aan de meters is gerommeld. Al met al een meting die niet deugt. Hopgelijk verheldert dit de zaak. En zoals gewoonlijk is het verstandig om je eigen boeren verstand te blijven gebruiken.
 12. @Bunkerprepper Ik heb het niet direct over met radioactief materiaal besmette melk. Kan ook van andere aard zijn. Als jij je gescr*wd voelt, jammer om te horen. Maar ik kan daar niks aan veranderen ben ik bang, mijn troeven zijn verspeelt wat dat betreft. Ik heb mijn best gedaan, en blijf dat doen. Overigens stel ik geen zaken onjuist voor. Laat ik dat even rechtzetten. Verwijten gaan maken lijkt met niet erg professioneel... Hopelijk sta je een verdere samenwerking tussen Preppers.nl en Kitmarkers.nl niet in de weg. Iedereen mag zijn eigen oordeel vellen. Het lijkt me daarom nogmaals verstandiger om het te laten rusten. @Raycoupe Inderdaad. Iedereen zijn eigen keuzes. Simpel boerenverstand doet doorgaans wonderen!
 13. Precies. Heb je de EMI van je laptop wel eens gemeten waarop je nu zit te typen? Waarschijnlijk niet. Wie zegt dat dat niet schadelijk is? Wie zegt het pak melk wat je in de supermarkt koopt niet besmet is? Je kunt zo oneindig doorgaan. Laten we niet paranoia worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...