Ga naar inhoud

HU studenten

Lid
 • Items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

HU studenten's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

 1. Bedankt voor degene die hem hebben ingevuld! Het zou fijn zijn als we er nog een paar meer ingevuld kregen! Het kost maar vijf minuutjes! Klik hier om de enquête in te vullen!
 2. We hebben al een een aantal mensen gehad die onderstaande enquête hebben ingevuld. Bedankt hiervoor! Maar we zijn opzoek naar nog meer preppers die onderstaande enquete willen invullen! Het zal ongeveer een 5 minuutjes duren. ( Deze enquête is anoniem en wordt gebruikt voor een schoolproject ) Klik hier om de enquête in te vullen. Ook zijn wij nog steeds op zoek naar iemand die foto's wil sturen van zijn/haar voorraad en kort geïnterviewd wil worden. Heb je interesse? Stuur ons een een persoonlijk bericht Alvast bedankt!
 3. Om misverstanden te voorkomen, dit onderzoek wordt gebruikt voor schooldoeleinden! Wij zijn van de opleiding Communication en Media Design.
 4. Beste Preppers, Wij zijn twee studentes van de Hogeschool Utrecht en zijn bezig met een schoolproject. Voor dit project doen wij uitgebreid onderzoek naar Preppers. Zouden jullie onze geheel anonieme enquête willen invullen? De enquête duurt ongeveer 5 minuten. Om de enquête in te vullen klik hier. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite! Voor dit project zijn we ook op zoek naar preppers die open staan voor een (telefonisch) interview of eventueel een interview via de mail. Dit omdat we respecteren dat u anoniem wilt blijven. Mocht u hier aan mee willen werken stuur ons dan een privé bericht. Met vriendelijke groeten, Elianne en Elbrig
×
×
 • Nieuwe aanmaken...