Ga naar inhoud

matthysg

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door matthysg

  1. Ahaaaaa en dat geld dan natuurlijk ook voor het eventuele drinken van water wat er in zit. Ik snap hem. En dat betekend dat er ergens een tekentje in moet staan met een vorkje en een mesje. Moet ik dat tog nog even checken. Ik hoop dak de goeie heb. Mijnbudget is krap en ik heb natuurlijk wel ongeveer 5 euro per jerry bespaart. Maar echt bedankt voor de info mensen. Jullie zijn goed bezig. ;-)
  2. Maar ik kan er tog wel rijst in opslaan. Dat zou geen effect moeten hebben op kunststof tog? En ik vraag me af hoe giftig ruitenwisservloeistof eigenlijk is als je het over een mengsel heb van 1:1000000000000 na het goed reiniggen. Ik hoop er namelijk wel drink water in op te slaan voor shtf situatie. Iemand een idee hierover? Thnx voor de feedback. Ik kan wel wat hulp gebruiken :-)
  3. Beginnend prepper. En budget prepper. En wat word je tog vreemd aangekeken soms. Helaas weten ze niet beter ;-)

  4. Hahhaha ik heb ook een vraagje. Ik heb namelijk 6 x een 20 liter jerrykan gekregen gratis. Maar er heeft ruitenwisservloeistof in gezeten. Als ik dit met water en zand schoonmaak. Is het dan veilig genoeg om water erin op te slaan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...