Ga naar inhoud

MapleLeaf

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MapleLeaf's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

20

Community reputatie

 1. Heb een BTC donatie van 0,05 gedaan. Giving back to the community.
 2. Bedankt voor de reacties alvast! Ze gaat in een ziekenhuis werken.
 3. Een vriendin van mij gaat over een tijdje drie maanden naar Nepal toe voor vrijwilligerswerk en wat reizen. Dit vrijwilligerswerk is overigens in een ziekenhuis. Ik wil haar graag wat 'bruikbare' dingen meegeven. Ik heb gelezen dat het water daar bijvoorbeeld niet te vertrouwen is. Ik zit dus aan dingen zoals een waterfilter etc. Ook is er niet op elk uur van de dag genoeg stroom aanwezig. Graag had ik jullie tips!
 4. Alarmpistolen met een munitiekaliber van 6mm is legaal in Nederland. Echter moet je er niet mee gaan zwaaien op de openbare weg. Alarmpistolen worden gebruikt bij sport, dierentraining en ook voor afschrikking. Er komt geen projectiel uit, maar als je vanaf een meter recht op iemands gezicht richt dan krijgt hij kruit in zijn gezicht wat pijnlijk is en zijn oren zullen even suizen. Wellicht net genoeg tijd om weg te komen? Een rohm alarmpistool is ook als flair gun verkrijgbaar, echter heb je hier een vergunning voor nodig mbt de wapenwet. Koop inderdaad geen 9mm alarmpistolen in België en Duitsland en laat alarmrevolvers ook links liggen.
 5. Ik vond die ene gozer maar een beetje een aansteller hoor in die jachthut....
 6. Ik heb onlangs vier zilveren munten gekocht bij HollandGold.nl en wil hier graag mijn ervaringen delen. Ik heb diverse websites bekeken die worden aangeraden op Preppers. Holland Gold kwam naar voren als een van de goedkopere, zeker omdat andere websites hoge extra kosten vragen. Bij de Silver Mountain betaal je onder de 500 euro sowieso 9 euro administratiekosten. Wat zegt Holland Gold zelf? "Op Hollandgold.nl kunt u goud kopen en zilver kopen tegen zeer concurrerende prijzen op een betrouwbare en discrete manier via onze webshop. Hollandgold is leverancier van LBMA-gecertificeerde goud- en zilverbaren en internationale beleggingsmunten. Onze prijzen worden elke vijf minuten automatisch aangepast aan de actuele zilver- en goudkoers." De webshop is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Na even zoeken heb ik twee producten geselecteerd, namelijk de Maple Leaf en de Philharmoniker. Beide munten waren direct leverbaar en goed geprijsd. De Maple Leaf kostte op 19 februaru €26,60. De Philharmoniker €26,70. Bestelling De bestelling heb ik laat in de middag geplaatst op 19 februari. Ik ging er niet vanuit dat de bestelling die dag nog verwerkt zou worden. Een dag later kreeg ik 's ochtends een e-mail dat de bestelling verwerkt werd. Een aantal uur later ontving ik gisteren het bericht dat de bestelling via Mikropakket verzonden zou worden. Na 22.00 zou ik de Track&Trace code kunnen invullen op de website. Dit werkte echter niet om 23.00 's avonds. Vanochtend ging dat verder prima. De deurbel Vanmiddag om 13.00 ging de deurbel en kwam een koerier het pakketje brengen. Erg solide pakket met vezelplakband. Het duurde eventjes voordat ik het open kreeg dus dat is prima. In de verpakking zal een factuur, luchtkussens en een visite kaartje plus een flyer. Daarnaast zat er ook een bubbeltjes envelop in het pakket met de munten. De munten waren niet in een tight air capsule verzonden, maar in een luchtdicht zakje, net zo een als waar je de boterhammen in kan doen. Hieronder zie je de munten: Al met al Ben ik erg tevreden over Holland Gold en hun webshop. De verzending en levering waren verder allemaal prima. Mocht je ooit munten willen bestellen, dan raad ik Holland Gold zeker aan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...