Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

MapleLeaf

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

20 Uitstekend

Over MapleLeaf

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Heb een BTC donatie van 0,05 gedaan. Giving back to the community.
 2. Bedankt voor de reacties alvast! Ze gaat in een ziekenhuis werken.
 3. Een vriendin van mij gaat over een tijdje drie maanden naar Nepal toe voor vrijwilligerswerk en wat reizen. Dit vrijwilligerswerk is overigens in een ziekenhuis. Ik wil haar graag wat 'bruikbare' dingen meegeven. Ik heb gelezen dat het water daar bijvoorbeeld niet te vertrouwen is. Ik zit dus aan dingen zoals een waterfilter etc. Ook is er niet op elk uur van de dag genoeg stroom aanwezig. Graag had ik jullie tips!
 4. Alarmpistolen met een munitiekaliber van 6mm is legaal in Nederland. Echter moet je er niet mee gaan zwaaien op de openbare weg. Alarmpistolen worden gebruikt bij sport, dierentraining en ook voor afschrikking. Er komt geen projectiel uit, maar als je vanaf een meter recht op iemands gezicht richt dan krijgt hij kruit in zijn gezicht wat pijnlijk is en zijn oren zullen even suizen. Wellicht net genoeg tijd om weg te komen? Een rohm alarmpistool is ook als flair gun verkrijgbaar, echter heb je hier een vergunning voor nodig mbt de wapenwet. Koop inderdaad geen 9mm alarmpisto
 5. Ik vond die ene gozer maar een beetje een aansteller hoor in die jachthut....
 6. Ik heb onlangs vier zilveren munten gekocht bij HollandGold.nl en wil hier graag mijn ervaringen delen. Ik heb diverse websites bekeken die worden aangeraden op Preppers. Holland Gold kwam naar voren als een van de goedkopere, zeker omdat andere websites hoge extra kosten vragen. Bij de Silver Mountain betaal je onder de 500 euro sowieso 9 euro administratiekosten. Wat zegt Holland Gold zelf? "Op Hollandgold.nl kunt u goud kopen en zilver kopen tegen zeer concurrerende prijzen op een betrouwbare en discrete manier via onze webshop. Hollandgold is leverancier van LBMA-gecertificeerd
×
×
 • Nieuwe aanmaken...