Ga naar inhoud

Neliel

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Locatie
    Gemeente Waalwijk
  • Nieuwsbrief
    Ja

Neliel's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Reputatie

  1. Update #2

    We hebben weer een nieuw lid aan het team kunnen toevoegen. Ik ben hier zelf erg blij mee. De persoon in kwestie heeft al ervaring in bushcraft en survival. Een echte aanwinst al zeg ik het zelf. We stellen wel eisen in voor de leden in ons prepper team, want iedereen moet zich wel inzetten en voortgang hebben. Anders hebben ze alsnog amper voorbereiding als er iets gebeurd.

  2. Neliel, 20 jaar. Woon samen met mijn partner en kat. Beroep: Postbezorger Hobby's: Anime, preppen, tekenen, in de natuur wandelen, meedoen met wandeltochten, pc'en. Omgeving: Waalwijk
  3. Update: ik heb bij het voorstellen op de site al wat verteld. Voor degene die 't bericht niet heeft gelezen: Ik ben samen met mijn partner 4 maanden geleden begonnen met preppen. We zijn budget preppers en zaten met enkele problemen. We wilden namelijk graag onze groep vergroten en we moesten oplossingen verzinnen op het budget preppen.

     

    We zijn erin geslaagd twee personen toe te voegen aan onze groep. Helaas zijn zij zelf ook budget preppers, maar alle beetjes helpen. We kunnen nu als groep gaan brainstormen over alternatieven & recyclen. Daarbij wordt onze voorraad steeds meer versterkt met de spullen die we kunnen kopen. Ik ben zelf erg enthousiast geworden over enkele prepper producten die ik graag wil hebben en ben daar dus voor gaan sparen. Verder hebben we nu de waterfilter die we graag wilden, dus dat is ook een geruststelling.

     

    Misschien heeft iemand wat recycle tips voor ons? Dat zou fijn zijn. Ik zal een nieuwe update plaatsen als er weer wat vooruitgang gemaakt is.

  4. Hey prepper053, Ook ik ben een budgetprepper. Samen met mijn partner zijn we 4 maanden geleden begonnen met preppen (na de serie Doomsday prepper te hebben gezien). We zijn beide nog erg jong (20 en 25 jaar). Mijn partner studeert en ontvangt een uitkering en ik werk part-time, maar wil binnenkort ook een (dure) studie beginnen. Er blijft dus heel weinig geld over voor preppen. We zijn wel begonnen met wat goedkopere aankopen als blikvoer en water, maar het is een begin. We zijn nu ook druk bezig met het bedenken van alternatieven, zoals recyclen etc. Ik zoek ook veel gratis dingen online voor het huishouden en dankzij mijn partner lukt het ook steeds beter om te blijven sparen, zodat we maandelijks wel wat kunnen kopen voor het preppen. Als je nagaat wat je al kan kopen voor een euro of wat je in huis hebt wat je nooit gebruikt en wat misschien wel handig kan zijn voor preppen kom je langzaam ook aan een volle kast. Gelukkig is het bos gratis en kun je hier trainen met bijvoorbeeld survival, een hut bouwen, eten van de grond (als je echt geen andere opties meer hebt, zal je toch moeten) en natuurlijk trainen om op conditie te blijven. Want als prepper moet je wel conditie hebben als je een bug out plan hebt. Succes! Als je nog meer ideeën voor budget preppen hoor ik het heel graag!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...