Ga naar inhoud

JEREMIAH90

Lid niveau 2
  • Items

    112
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door JEREMIAH90

  1. @Loreen : dank je voor de links en de uitleg maar wat me nu pas opvalt effe want was mee in het San Andreas breuklijn stukje in gegaan , die kende ik al :) maar het filmpje dat ik postte spreekt over de cascadiabreuklijn maar deze grenst aan de san Andreas breuklijn dus blijkbaar volgens Wikipedia ,link: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cascadia_subduction_zone#San_Andreas_Fault_connection

     

    Wat ik dus nu opmaak dat letterlijk de hele west-kust van Amerika van Alaska tot Mexico een rampzone kan zijn :o wow...

  2. @jobs : nee , op al de vragen denk ik niet maar hoe komt het dat veel van de crashes gebeuren juist in een 7 jarige cyclus en bijna vaak in de periode van september/oktober.

    wat in de joodse kalender de laatste maan tishri is.

     

    @ Dreutel: indeed maya kalender has many books , maar ik weet van1 ding dat een lokale inca/maya man ooit in een interview zei dat 2012 het begin van een nieuw tijdsgeest die de wereld en de mensheid zou verruimen , nja vanaf 2012 tot nu heb ik nog nooit verruiming gezien zoals nu , de wereld die zich begint te roeren zoals aardbevingen, stormen en hongersnood die ook meer en meer frequenter voorkomen , mensen onderling verdeeld , economieën die op knappen staat , corruptie overal en de gewone mens die het niet blijft pikken,...

     

     

    we leven in een interessante tijd vind ik :p

  3. de filmpjes dienen als basis info, en musea´s is goed alleen heb je ni veel info bij bepaalde gebruiksvoorwerpen en dan is het meestal een veronderstelling waar ze gebruikt voor werden. dus zekere info heb je ni echt , tenzij je de onderzoekers in kwestie zelf kunt contacteren.

    en oudere mensen is goed , alleen moet je geluk hebben met die persoon in kwestie dan wat voor beroep hij/zij deed. :)

  4. Dat had ik ook in gedachten, maar zat naar de functionaliteit te zien met die 2 en heb er toch redelijk wat Pro's bij ontdekt . Vraag me zelfs af waarom men na die tijd zijn opgehouden met Jackboots te dragen.

    Pro's zijn :

    - je hoeft niet sokken als gek in te slaan

    - ze komen tot juist onder de knie en zo kun je door dieper water trekken of modder

    - heel goei blijven rond je voet zitten

    - en als er study's in zitten heb je heel sterke grip

    Dus tja...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...