Ga naar inhoud

RebeccaL

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door RebeccaL

  1. Hallo Retgals, Ik ben van mening dat dertig minuten geen probleem is. In tien minuten kan je ook een objectief beeld schetsen, alleen minder diepgaand. Voor een uitgebreid achtergrondverhaal is dertig minuten inderdaad te kort, maar dat is niet mijn opdracht. En wat betreft de aparte levensstijl: dat is een vrij ruim begrip. We mogen bijvoorbeeld ook mensen spreken met een ongebruikelijk beroep. En ik geloof niet dat het preppen in Nederland erg groot is. Het onderwerp is door mijn docent goedgekeurd, dus dat is geen probleem. En overigens wil ik dus niet zeggen dat jij (jullie) apart bent (zijn)!
  2. @Mr.Gold Dankjewel! Voor degene boven mij: ik snap wat jullie zeggen. Ik ben zelf ook een toekomstig journalist en heus geen hele actieve prepper, maar als je met dit onderwerp (elk onderwerp overigens) aan de slag gaat, is het wel zo netjes (en handig) om je eerst even in te lezen. Zodoende weet je al snel dat het heus niet alleen om de Maya's gaat. Bovendien hoor je als journalist neutraal te blijven en dus niet zomaar meningen te hebben icm met je artikelen, helemaal niet als je niet weet waar je het over hebt. Tot slot, ik was vergeten te vermelden waar je mij het beste kunt bereiken. Dit kan via rebecca.looijen@student.hu.nl. Ik hoor graag wat van jullie!
  3. Hi preppers, Mijn naam is Rebecca en ik ben een studente Journalistiek. Over drie weken moet ik een tentamen Interviewen inleveren met de volgende opdracht: een interview van 30 minuten met iemand met een aparte levensstijl. Ik ging op zoek en besloot iets te kiezen waarin ikzelf ook daadwerkelijk geïnteresseerd ben, en zo kwam ik op deze site uit. Ik zou erg graag een prepper willen interviewen voor mijn eindopdracht (tentamen). Het gaat dus om een interview van 30 minuten: opgenomen op audiorecorder (en dus zonder beeld). Qua privacy is het zo dat dit interview volledig anoniem mag (met een gefingeerde naam bijvoorbeeld), er geen foto's gemaakt worden en het binnen mijn school (Hogeschool Utrecht, faculteit Communicatie en Journalistiek) niet verspreid wordt. Van de audio-opname moet ik een geschreven artikel uitwerken, dus ikzelf krijg alleen het audiomateriaal te horen. Mijn docent enkel het uitgeschreven artikel. Mocht je geïnteresseerd zijn om mij te helpen dan hoor ik het graag. Ik kan zelf naar je toekomen (liefst doordeweeks) en we kunnen op een openbare plek afspreken. Helemaal ideaal zou het zijn als dit in de omgeving van Utrecht, Hilversum, Amsterdam of Rotterdam is. Ik hoor het graag en kijk er zelf ook naar uit om meer te leren over preppers! Groetjes, Rebecca ps. als deze post niet toegestaan is binnen deze rubriek of überhaupt op dit forum bied ik alvast mijn excuses aan. Ik heb de regels nagelezen en zag daar alleen iets staan over commerciële posts, wat dit niet is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...