Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

autarkië

Lid
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door autarkië

  1. Wij proberen dit op dit moment,en voorlopig lukt het heel goed. Het geld probleem kun je oplossen door er een echte investering van te maken,die zichzelf ook terug verdient. Wij hebben voor een oud slotklooster gekozen,en gerenoveerd tot hotel. Water hebben we dankzij het zwembad,met zout elektrolyse en actieve kool,geen chloor dus drinkbaar. Behalve dat een put zonder elektriciteit bereikbaar,een module met zonnepanelen,biomass,zonneboiler,genoeg om een half huis aan huidige maatstaven te voorzien. volledig ommuurd domein met groententuin,kippen,schapen,een varken in de zomer,fruitb
×
×
  • Nieuwe aanmaken...