Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Range Rider

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Range Rider

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Tot nu toe lijkt de tegeltekst: 'Gisteren werd er paniek gezaaid en vandaag staat het al een meter hoog' redelijk van toepassing maar de dag is nog niet voorbij natuurlijk :-)
 2. The Colony is een serie op Discovery Channel die hier uiteraard niet mag ontbreken. Preppers experiment gedocumenteerd en een mooie bron van toepasbare kennis. Geen idee hoe je een filmpje embedded maakt dus hier de link. [video=youtube;6Hv4ADUr-0E]
 3. Als de olie op raakt of om andere redenen niet meer vooradig zal zijn, zullen de accu en electrische auto's dan niet een enorme ontwikkeling door maken? Hoe denken jullie over terugvallen op paarden? Je kunt er flinke afstanden mee afleggen, op terrein komen die zelfs voor ATB's onbegaanbaar zijn, zware objecten mee verslepen, goederen mee transporteren etc. Zijn we te ver van de natuur geraakt om terug te vallen op deze eeuwenoude symbiose tussen mens en dier en om deze veelzijdige mogelijkheid nieuw leven in te blazen?
 4. Als de Spanjaarden de Maya's niet hadden uitgeroeid hadden ze de kalender wél af kunnen maken...iemand daar al aan gedacht
×
×
 • Nieuwe aanmaken...