Ga naar inhoud
GENEGEERD

Je kind met de iPad laten spelen? Gezondheidsrisico's (Straling en electrosmog)


Aanbevolen berichten

Is al eerder iets over gezegd, maar nog effe de updates!

 

Risico’s

Hersen- en oortumoren worden, zo stelt de WHO, mogelijk veroorzaakt door het langer en vaker bellen met mobiele telefoons. In Europa heeft 3 tot 10 op de 100 inwoners gezondheidsklachten wel eens in verband gebracht met elektronisch magnetische velden.

 

 

Je kind met de iPad laten spelen? Gezondheidsrisico's zijn niet voor de poes...

Het piekvermogen van de iPad is vele malen hoger dan die van je mobiele telefoon. Denk je dat het geen kwaad kan als je je kind ermee laat spelen? Iedereen doet het toch?

 

Zelfs de handleiding van Apple waarschuwt dat als je er niet exact zo mee omgaat als in de handleiding staat, de stralingsblootstelling boven de door de overheid toegestane maxima uitkomt.

 

LEES VERDER OP DE LINK

 

 

Vanaf 1 maart is het in België verplicht om bij aankoop van een nieuwe smartphone te vermelden hoeveel straling een telefoon afgeeft. Daarbij wordt het vanaf dan verboden om mobiele telefoons aan kinderen jonger dan 7 jaar te verkopen, waarmee Frankrijk en Oostenrijk gevolgd worden. ‘Wanneer zet Nederland in op het beschermen tegen de lange termijnrisico’s van straling?

 

LEES VERDER OP DE LINK

 

 

 

En als u nu al klachten hebt die te herleiden zijn naar elektrosmog bent u een ELEKTRO-SENSIBEEL

 

Elektro-sensibelen worden wel uitgelachen. Logisch, niet iedereen die denkt elektro-sensibel te zijn is het ook. Logisch óók, dat veel elektro-sensibelen helemaal niet weten dat ze het zijn. Ik wil niet weten hoeveel elektro-sensibelen jarenlang lijden; artsen, alsook ziekenfondsen, zonder resultaat lastig vallen en nooit aan het aspect van elektro-sensibiliteit denken. Meestal worden ze als dwazen bestempeld en in de hoek van psychosomatische ziekten gedrongen. Zo lang er nog zoveel onzekerheden bestaan kan het geen kwaad uw huis op velden, golven en straling te laten controleren en te saneren.

 

LEES VERDER OP DE LINK

 

 

In de periode dat ik werkzaam was al eletrotechnicus kwam bij TV technici hersenkanker vaker voor dan gemiddeld.

De testopstelling was dan zo dat een werkplek zo lag dat deze aan de achterkant van de TV 's was geplaatst. Dus de TV 's met toen nog beeldbuizen die werken met hoogspanning en dus ook sterke magnetische velden (dus de achterkant van een batterij TV 's) waren gericht op de beste monteur zijn hoofd.

 

Bij de Arboartsen was bekend dat deze klachten vaker voorkomen bij TV monteurs,

De vraag bij hersenkanker was; ben je TV monteur of drink je veel Light drank?

 

 

Dan de volgende keer over de GSM masten in uw buurt, maar nu gaat Opa @Tom (met een spatie aan het eind) naar bed!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...